ترامپ و روسیه؛ ایمیل کلینتون را هک و افشا کنید
«دونالد ترامپ» نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در یک کنفرانس خبری با رد هر نوع ارتباط با روسیه، از مسکو خواست که اگر پشت پرده هک سرور ایمیل های کمیته ملی دمکرات است، 30 هزار ایمیل مفقود شده کلینتون را افشا کند.
به گزارش ایرانا به نقل از شبکه خبری «سی.ان.ان» وی همچنین گفت که هیچ گاه با پوتین صحبت نکرده است و هیچ ارتباطی با هک ایمیل های کمیته ملی حذب دمکرات ندارد.
ترامپ ادامه داد که مشخص نیست آیا روسیه پشت پرده این حمله سایبری بوده باشد و این حادثه را می توان به چین یا هر شخص دیگری ارتباط داد. اما اگر کار روسیه است، این نشان می دهد که آن ها تا چه اندازه ارزش و احترام اندکی برای آمریکا قائل هستند.
پایگاه اینترنتی «ویکی لیکس» جمعه گذشته بخشی از ایمیل های مقام های کمیته ملی حزب دمکرات را افشا کرد که نشان می داد آن ها در زمان رقابت های داخلی حزب برای تعیین نامزد انتخابات ریاست جمهوری، به صورت پنهانی از کلینتون حمایت و تلاش می کردند تا علیه «برنی سندرز» از دیگر گزینه های مطرح، توطئه کنند.
در شرایطی که کارشناسان و برخی مقام های آمریکایی این افشاگری را به روسیه نسبت دادند، کاخ کرملین هر نوع دخالت در امور داخلی آمریکا را مردود دانسته است.