به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 10 مرداد ماه 1395 = 31-07 2016

پدر ایرانی مهاجم مونیخ: تهدید به مرگ شده‌ایم

والدین ایرانی "داوید س."، عامل کشتار مونیخ، می‌گویند تهدید به قتل شده‌اند. به گزارش رسانه‌ها، پدر داوید س. گفته است انگیزه احتمالی این کشتار، موبینگ علیه داوید از سوی همکلاسی‌هایش در مدرسه بوده است.

بر اساس گزارش یک روزنامه آلمانی، والدین "داوید س."، عامل کشتار مونیخ، پیام‌های تهدید به مرگ دریافت کرده‌اند.

به گزارش دویچه وله، پدر "داوید س." به روزنامه "بیلد ام زونتاگ" گفته است که او خودش حال خیلی بد و نزاری دارد و همسرش یک هفته است که در حال گریستن است.

او می‌گوید: «ما بارها تهدید به مرگ شده‌ایم» و می‌افزاید: «زندگی ما در مونیخ نابود شده است.»

حدود یک هفته پیش، "داوید س." ۱۸ ساله در نزدیکی مرکز خرید المپیا در مونیخ ۹ نفر را به ضرب گلوله کشت که اغلب آن‌ها جوان بودند. او در پی آن خود را کشت.

بر اساس اطلاعاتی که در اختیار هفته‌نامه اشپیگل است، این جوان دچار بیماری روحی بوده و تا ماه ژوئن داوطلبانه برای درمان نزد روان‌پزشک می‌رفته است.

یکی از انگیزه‌های احتمالی عمل خشونت‌آمیز او، می‌توانسته این احساس در او باشد که در مدرسه مورد "موبینگ" گروهی از دانش‌آموزان قرار می‌گرفته است.
پدر داوید می‌گوید که از نقشه‌های پسرش خبری نداشته است. او حتا از وجود یک اسلحه بی‌اطلاع بوده است. داوید این اسلحه را در به اصطلاح "شبکه سیاه" اینترنت (Darknet) تهیه کرده است. این شبکه‌ها به صورت پوششی و رمزگذاری‌شده کار می‌کنند.

پدر داوید در گفت‌وگو با این روزنامه گفته است که نام پیشین پسرش "علی" بوده است. اما پسرش بعدها، احتمالا به دلیل موبینگ‌هایی که علیه او در مدرسه صورت می‌گرفته، نام کوچک خود را به "داوید" تغییر داده است. پس از آن دیگر حاضر نبوده است او را "علی" صدا بزنند.

پدر داوید می‌گوید که پسرش هیچ‌گاه از موبینگ‌های درون مدرسه برایش حرف نزده است، اما او حدود چهار سال پیش از یکی از همکلاسی‌هایش درباره این موبینگ‌ها علیه علی شنیده است.




Bullying July 31, 2016 07:02 PM

بلی اینگ ( Bullying ) در مدارس یک مشکل بزرگی است که معمولا بچه هایی که از نظر شخصیتی و فکری ضیف هستند و نمیتوانند از خودشان دفاع کنند در خیلی کشورهای پیشرفته با این مسله برخورد جدی میشود و بچه هایی که دیگران را بلی و اذیت میکنند را تحت کنترل و روانکاوی قرار میدهند و با خانوادهای آنان این مسائل را درمیان میگذراند، علی در اینجا یک قربانی بلی بوده و مدرسه این اذیت و آذر ها را علیه علی را نمیدیده و یا نمیدانسته و باآن بچه های بلی برخورد نمیکرده و این نتیجه آن بلیها است علی چوب برچسب ایرانی بودنش را در جامعه و مدارس آلمان را می خورد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: