به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 16 مرداد ماه 1395 = 06-08 2016

خودسوزی یک زن جوان دیگر این بار در دزفول

یک زن 21 ساله در شهر میانرود دزفول که عصر جمعه اقدام به خودسوزی کرده بود توسط نیروهای اورژانس به بیمارستان دزفول منتقل شد.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرستان دزفول افزود: عصر جمعه در تماس با سامانه 115 یک مورد خودسوزی در شهرستان دزفول گزارش شد که نیروهای اورژانس به محل حادثه اعزام شدند.

به گزارش آفتاب‌نیوز، فریدون جعفریانفر افزود:نیروهای اورژانس با حضور در محل اقدام به انتقال زن جوان به بیمارستان دزفول کردند.

وی به محل دقیق حادثه و چگونگی حادثه اشاره ای نکرد و گفت: طبق گزارش ارائه شده فرد موردنظر دچار 100 درصد سوختگی شده است.

محمودخانی رئیس شورای شهر میانرود دزفول نیز گفت:این زن جوان در منزل مسکونی خود اقدام به خودسوزی کرده است.

علت خودسوزی این زن جوان هنوز مشخص نشده است.

در یکسال اخیر چند مورد خودکشی در شهرستان دزفول اتفاق افتاده است که در میان آنها 2 زن میانسال نیز دیده می شود.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: