به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 16 مرداد ماه 1395 = 06-08 2016

دولت ترکیه به بهانه کودتا 29 انتشارات را تعطیل کرد

چند نهاد بین‌المللی از جمله بنیاد «پن» آمریکا اقدام دولت ترکیه در بستن ۲۹ انتشارات این کشور پس از کودتای نافرجام را محکوم کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از «گاردین» نوشت: دولت «رجب طیب اردوغان» پس از کودتای ناموفق نظامیان در ترکیه از ادامه کار ۲۹ انتشارات جلوگیری کرده و این موضوع موجب اعتراض اعضای نهادهای بین‌المللی از جمله مرکز ادبی «پن» آمریکا شده است.

اهالی جامعه بین‌المللی نشر کتاب این اقدام ترکیه را به خاطر آن‌چه «تاثیر مخرب بر دموکراسی» دانسته‌اند محکوم کرده‌اند. به غیر از دستگیری تعداد قابل توجهی از نظامیان و دولتی‌های ترکیه، تعطیل کردن ۲۹ انتشارات و توقف کار چندین روزنامه،‌ نشریه، شبکه تلویزیونی و خبرگزاری از دیگر اقدامات «اردوغان» برای ختم قائله کوتای یک‌شبه ۲۲ جولای بوده است.

براساس اظهارات انجمن ناشران ترکیه،‌ بستن انتشاراتی‌ها به معنای این است که تمام اجناس، دارایی‌ها، حقوق، کاغذها و مدارک این دفاتر در اختیار خزانه دولت قرار می‌گیرد و ناشران اجازه هیچ اعتراضی ندارند.

براساس بیانیه‌ای که انجمن ناشران بین‌المللی منتشر کرده، ‌نویسندگانی که با انتشاراتی‌های بسته‌شده همکاری می‌کردند با این حکم متضرر می‌شوند. همچنین حق کارمندان این دفترهای نشر بدون این که هیچ جرمی مرتکب شده باشند، پایمال می‌شود و آن‌ها ‌شغل‌ و درآمدشان را از دست می‌دهند.

در این بیانیه که نهادهای مختلف بین‌المللی از آن حمایت می‌کنند، آمده است: امیدواریم اصل پذیرفته‌شده‌ «بی‌گناه بودن تا زمان اثبات جرم در دادگاهی قانونی» رعایت شود و به قوانین حقوقی و دموکراتیک احترام گذاشته شود. امیدواریم از هر اقدامی که ممکن است سد راه آزادی فکر، بیان و نشر اخبار و اطلاعات قرار گیرد، ‌جلوگیری شود.



سیامک شوروی August 6, 2016 05:44 PM

با درود!
دموکراسی ترکی با دموکراسی خمینی همخوانی بسیاری دارد و به لطف خدایشان پیروز نیز خواهد شد چرا که به لطف بیسوادی فرهنگی، ادبی و سیاسی، بسیاری از همسایگان ترک ایران آنچنان به اسلام خویش وابسته هستند که دموکراسی شان نیز همانا دموکراسی اسلامی است بدین معنی که اسلامیان عزیز به لطف دموکراسی "حق دارند" هر آنچه میخواهند بر سر مخالفان خود آورده و حتی آنان را حذف فیزیکی نمایند تفاوت آنها با خمینی تنها آنجاست که خمینی مخالفان را صدها صدها به جوخه اعدام رهنمود فرمود، روزنامه ها و دانشگاهها را به تعطیلی اجباری کشانده و هرچه و هرکه دانشی داشت یا اعدام نموده و یا به فرار از کشور کشاند! آقای اردوغان نیز به امید خدای اسلامی خویش از "حق دموکراسی" خویش رفته رفته استفاده نموده و راهی را که خمینی یک شبه پیمود او نیز چند شبه خواهد پیمود
سیامک شوروی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: