به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 22 مرداد ماه 1395 = 12-08 2016

بی ثباتی انتخاباتی به اقتصاد آمریکا صدمه زده

یک روزنامه آمریکایی نوشت: بی ثباتی ناشی از مبارزات انتخاباتی در آمریکا به اقتصاد این کشور صدمه زده است.

برای نخستین بار در این دور انتخابات، اکثر اقتصاددانان که وال استریت ژورنال نظر آنها را جویا شده است، گفته اند، بی ثباتی ناشی از انتخابات آتی به فعالیت های اقتصادی صدمه زده است.

در حالی که همه انتخابات ها تا حدودی بی ثباتی اقتصادی ایجاد می کنند، بیش از هشتاد درصد از مصاحبه شوندگان در نظرسنجی اخیر وال استریت ژورنال، انتخابات کنونی را دارای تاثیر غیرمعمول ارزیابی می کنند. پنجاه و هفت درصد گفتند، اقتصاد آسیب دیده است.

کوین سوئیفت اقتصاددان برجسته در شورای شیمی آمریکا می گوید: این انتخابات به اندازه قله اورست، ابهام و بی ثباتی ایجاد می کند.

به اعتقاد اقتصاددانان، بی ثباتی به طور کلی این پتانسیل را دارد که مانع خرج کردن مصرف کننده و سرمایه گذاری تجاری شود. اما تا این ماه، اکثر اقتصاددانان فکر می کردند حتی انتخاباتی مثل این انتخابات آمریکا در سطح کلان، مشکل اقتصادی ایجاد نمی کند.

بعد از این که وزارت بازرگانی در ماه گذشته گزارشی مبنی بر کاهش سرمایه گذاری تجاری برای سومین ماه متوالی منتشر کرد، دیدگاهها تغییر کرد.

در ابتدا، بسیاری از کارشناسان کاهش سرمایه گذاری را به سقوط بیشتر قیمت نفت نسبت دادند اما جنت یلن رئیس بانک مرکزی در کنفرانس مطبوعاتی ماه ژوئن خود گفت که این کاهش در سرمایه گذاری وسیعتر از آن است که بتوان با انرژی توضیحش داد.

او گفت که سرمایه گذاری تجاری خارج از بخش انرژی در فصل زمستان ضعیف بوده و در فصل بهار نیز ادامه یافته است.

وال استریت ژورنال از پنجم تا نهم اوت با شصت و دو کارشناس تجاری، مالی و دانشگاهی مصاحبه کرد. این کارشناسان پیش بینی خود از رشد اقتصادی در سال 2016 را کاهش دادند و رقم یک و هشت دهم درصد را ذکر کردند. پیش از این، آنها از رشد اقتصادی دو درصد صحبت می کردند.

در کانون ابهامات و بی ثباتی، مسئله تغییراتی است که در سیاست دولت در سالهای آتی به وجود می آید.

هیلاری کلینتون و دونالد ترامپ هر دو با قرارداد تجاری پاسفیک که متشکل از دوازده کشور است، مخالفت و هر دو درباره توافق تجارت آزاد آمریکای
شمالی نیز ابراز تردید کرده اند.

کلینتون مالیات بیشتر برای ثروتمندان و شرکتهای بزرگ را پیشنهاد کرده و ترامپ نیز وعده کاهش مالیات بدون برنامه برای کاهش هزینه داده است، تغییراتی که در نظر بسیاری از کارشناسان، کسری بودجه را تشدید می کند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: