اردوغان بایدعطش انتقامگیری را کنار بگذارد
دولت اردوغان روز شنبه از یک مقام ارشد کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل به سبب گفتن اینکه آنکارا پس از کودتای نافرجام اخیر باید عطش انتقامگیری را کنار بگذارد، انتقاد کرد.
زید رعد الحسین، کمسیر عالی حقوق بشر سازمان ملل این هفته از آنکارا خواست به حقوق افرادی که از زمان کودتای نافرجام پانزدهم و شانزدهم ژوئیه بازداشت شده اند احترام بگذارد.
مقامات ترکیه دهها هزار نفر از نیروهای نظامی، پلیس ، قضات ، روزنامه نگاران و کارکنان ادارات دولتی را از کار معلق ، بازداشت یا تحقیق درباره آنها را آغاز کرده است.
به گزارش خبرگزاری رویترز از استانبول، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه با صدور بیانیه ای گفت اظهارات زید غیرقابل قبول است.
وی افزود :در بهترین حالت این مایه تاسف است که یک مقام سازمان ملل که وظیفه دارد از حقوق بشر محافظت کند، به جای محکوم کردن این تروریست ها که کودتایی خونین راه انداختند بگوید "با طراحان کودتا همدلی ندارد".
متحدان غربی ترکیه از این نگرانند که رجب طیب اردوغان رئیس جمهور این کشور از این کودتا و پاکسازی متعاقب آن برای تحکیم قدرت خود استفاده می کند.