منبع سپاهی: حاكميت انگليسی در قلب تهران!
جوان آنلاین وابسته به سپاه پاسداران: قرار است طي روزهاي آينده، انگليسيها همايشي در تهران با حضور وزير و مديران ارشد وزارت ارتباطات برگزار كنند كه قوانين عجيبي در آن حاكم است و در واقع كاردار انگليس با اين كار توانسته است تحريمها را براي اولين بار بعد از برجام و در داخل مرزهاي ايران اجرا كند وحاكميت سياسي را به سخره بگيرد!
موضوعی که اگر واکنش مسئولان را در لغو بیدرنگ این همایش یا اصلاح آن به دنبال نداشته باشد، با واکنش مردم و افکار عمومی مواجه خواهد شد. با این همایش انگلیسی، بیشک تحریمها به درون مرزهاي ايران رسوخ كرده و لابد اجراي «موافقتنامه با FATF، اتحاديه بينالمللي مبارزه با پولشويي» قرار است حلقه تكميلي اين موضوع باشد!
درحاليكه كشورهاي اروپايي و غربي به تعهدات خود در برجام عمل نميكنند، به نظر ميرسد شركتها و كشورهاي خارجي دستبهكار شدند تا ماهي خود را بهصورت يكطرفه از رودخانه برجام بگيرند. در اين جهت تهران ميزبان همايشي با حضور وزير ارتباطات و مديران ارشد اين وزارتخانه است كه انگليسيها مديريت برگزاري آن را بر عهده دارند.
اين همايش «ايران كانكت 2016» نام دارد كه گفته ميشود كاردار انگليس هماهنگيهاي اجرايي برگزاري آن را برعهده دارد و قرار است هتل اسپيناس پالاس تهران در روزهاي 16 و 17 شهريورماه ميزبان اين سمينار ارتباطاتي باشد.
نكات جالب توجهي كه در اين همايش انگليسي مورد تعجب است برگزاري اين همايش با توجه به قوانين و اعمال تحريمهاي غربي در فضاي پساتحريم در قلب ايران يعني تهران است.