به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 11 شهریور ماه 1395 = 01-09 2016

طوفان شن در زابل ۲۹۸۰ نفر را زمین‌ گیر کرد

سخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در محور مسجد سلیمان ـ اهواز گفت: بر اثر این حادثه ۱۹ مسافر مصدوم شدند.

سیدمصطفی مرتضوی در گفت‌وگو با فارس، در ارتباط با مهم‌ترین حوادث شبانه‌روز گذشته اظهار داشت: واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در محور مسجد سلیمان ـ اهواز حوالی دوراهی لالی بامداد امروز سبب بروز حادثه شد.

وی افزود: این حادثه ۱۹ مصدوم بر جا گذاشت که ۴ نفر از آنها توسط نیروهای هلال احمر به نزدیک‌ترین مرکز درمانی انتقال یافتند.

سخنگوی سازمان امداد و نجات به وقوع طوفان شن در سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: طی ۲۴ ساعت گذشته دو شهرستان هیرمند و زابل درگیر طوفان شن شدند.

مرتضوی ادامه داد: ۲۹۸۰ نفر در ۵ روستا امدادرسانی شده و تعداد زیادی بسته غذایی توسط نیروهای امدادی میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: برخورد وانت‌پیکان با موتور در اهر آذربایجان شرقی شب گذشته یک کشته و ۲ مصدوم بر جا گذاشت؛ همچنین برخورد ۲ سواری پراید در محور جیرفت ـ جبالبارز بعدازظهر روز گذشته سبب بروز حادثه برای ۳ مسافر شد که یکی از آنها توسط نیروهای هلال احمر به نزدیک‌ترین مرکز درمانی انتقال یافت.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: