به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 8 مهر ماه 1395 = 29-09 2016

خبرگان: اتهام وطن فروشی به رفسنجانی و روحانی

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله احمد جنتی پیش از ظهر امروز در جلسه مشترک هیئت‌رئیسه مجلس خبرگان رهبری با کمیسیون‌های داخلی این مجلس که در قم برگزار شد، به وطن‌فروشی به‌عنوان یکی از منکرات اشاره و عنوان کرد: متأسفانه برخی تصمیم دارند ملت را به بیگانگان بفروشند و همه نگاهشان به آنان است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: در مسئله برجام به‌خوبی نشان داد که طرف مقابل قابل‌اعتماد نیست و خودشان هم که ساعت‌ها و سال‌ها برای مذاکره رفته بودند اقرار دارند که طرف مقابل به عهد خود وفا نکرده و حال با این شرایط چگونه با این بی‌اعتمادی باز با آن‌ها قرارداد ببندیم. این‌که با غرب معامله و مذاکرات سیاسی داشته باشیم، وطن‌فروشی است.

وی فتنه را مسئله تمام‌نشدنی دانست و اظهار داشت: منکری کشور را به آتش کشید و دچار چالش کرد ولی هنوز آن‌ها فعال هستند و باآ نکه خودشان اهل فتنه هستند در مسائل مختلف دخالت و پست و مقام می‌گیرند و دنبال گسترش فضای فتنه در جامعه هم هستند که باید با آن‌ها برخورد شود.

آیت‌الله جنتی گفت: رهبر معظم انقلاب در موضع‌گیری اخیر خود فتنه‌ای که داشت شکل می‌گرفت را در نطفه خفه کردند.

خامنه‌ای به تازگی اعلام کرد که با در نظر گرفتن حال و شرایط احمدی‌نژاد و جامعه و برای جلوگیری از «دوقطبی» شدن کشور٬ به وی توصیه کرده در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت نکند.



نسل بیدار September 30, 2016 09:53 AM

برای اینکه مردم عزیز کشورم گیج نشوند باید توضیح داد که منظور خبرگان از وطن فروشی‌ کشور ما ایران نیست * از دید اینها وطن از یک سوی همان روسیه که سرخ‌ها باشند و از سوی دیگر همان جهان اسلام کلاغ‌های سیاه بدخیم می‌‌باشد *

خبرگان در واقع دارد به رفسنجانی‌ ایراد می‌‌گیرد که چرا بجای نوکر روسیه بودن نوکر آمریکا است و به روحانی ایراد می‌‌گیرد که چرا او بجای روسیه نوکر انگلیس است *

وگرنه این آخوند‌ها چیزی را که وطن نمی‌‌دانند همان ایران ما است *
فراموش نکنید در این رژیم سرخ و سیاه میهن پرستی‌ جرم است و سزای آن اعدام است

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: