به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 12 مهر ماه 1395 = 03-10 2016

پوتین توافقنامه هسته‌ ای با آمریکا را تعلیق کرد

ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه اجرای موافقتنامه اتمی با آمریکا را برای کاهش ذخائر پلوتونیوم تعلیق کرد

به گزارش ایرنا، دلیل اقدام پوتین در تعلیق موافقتنامه هسته ای که امروز (دوشنبه) خبر آن انتشار یافت، رویکردهای نادرست ضد روسی آمریکا علیه روسیه اعلام شده است.

شبکه دوم تلویزیون دولتی روسیه با اعلام این خبر افزود: پایگاه انتشار اسناد رسمی دولت تعلیق موافقتنامه اتمی امضا شده بین مسکو و واشنگتن را تائید کرده است.

مطابق دستور رئیس جمهوری روسیه، این اقدام به دلیل بروز تهدیدها برای ثبات راهبردی این کشور در نتیجه اقدام های غیردوستانه آمریکا صورت گرفته است.

این موافقتنامه در بر گیرنده این موضوع بود که از پلوتونیوم برای اهداف نظامی استفاده نشود و حتی در این حوزه با یکدیگر همکاری هایی داشته باشند.

روابط واشنگتن و مسکو از سال 2014 در سه محور گسترش نفوذ نظامی ناتو بوِیژه آمریکا نزدیک مرزهای روسیه در شرق اروپا و دریای بالتیک، اوضاع سوریه و اوکراین تیره شده است و همزمان تحریم های ضدروسی غرب نیز واکنش متقابل روسیه را در پی داشته است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: