به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 13 مهر ماه 1395 = 04-10 2016

آلمان؛ زدوخورد شدید در کنسرت خواننده ایرانی

کنسرت داریوش در هتل ماریتیم کلن در لحظات پایانی با درگیری فیزیکی همراه شد. پلیس ۱۸ نفر از جمله چهار مامور حفاظت سالن را بازداشت کرد. ۲۹ نفر نیز زخمی شدند. درگیری تا آنجا بالا گرفت که مردم به استیج حمله کردند.

دوشنبه شب (دوم اکتبر/۱۱ مهر) بین علاقمندان داریوش، خواننده پاپ ایرانی و ماموران حراست سالن کنسرت در هتل ماریتیم کلن، زد و خورد شدیدی درگرفت که شش ساعت طول کشید. پلیس عده‌ای از جمله چهار مامور حفاظت سالن را دستگیر کرد.

این حادثه در پایان کنسرت و زمانی اتفاق افتاد که حاضران در سالن برای گرفتن امضا از داریوش به طرف استیج آمده بودند. در این کنسرت نزدیک به ۱۵۰۰ نفر شرکت داشنتد. داریوش پیش‌تر نیز در هتل ماریتیم برنامه اجرا کرده بود.

تماشاچیان این کنسرت به روزنامه بیلد گفته‌اند که از نقاط مختلف آلمان و حتی از کشورهای مجاور برای دیدن این کنسرت به کلن سفر کرده بودند. آنها گفته‌اند که خشونت از سوی یکی از نگهبانان سالن نسبت به یکی از تماشاچیان شروع شد.

گویا یکی از محافظان داریوش نیز یک مامور حراست را مورد ضرب و شتم قرار داده و پس از آن کشمکش تا آنجا بالا گرفته که تماشاچیان به سمت استیج هجوم برده‌اند.

به گزارش دویچه وله، خبرگزاری ایرانشهر می‌نویسد یک مورد استفاده از چاقو در این اغتشاش موجب شده که برخی از شرکت کنندگان در کنسرت در مظان اتهام حمل سلاح سرد قرار بگیرند.

آن گونه که بیلد می‌نویسد این نزاع شش ساعت طول کشیده است. یک نفر در این مرافعه به سختی زخمی شده و جراحت بقیه سطحی است. یک پلیس زن جزو مجروحان است. خود داریوش آسیبی ندیده است.

این که سالن هتل چقدر خسارت دیده معلوم نیست. هیچیک از مسئولان این هتل به خبرنگاران توضیحی نداده‌اند.



فريبرز October 4, 2016 11:17 PM

خوب بود آهنگ "بزن بزن كه دارى خوب مى زنى" گوگوش را هم ضمن كتك كاريها پخش مى كردند!

گزارش یا اعتراض به این نظر


کیوان October 4, 2016 11:38 PM

واقعا که چه ملت بی تفاوت نسبت به آینده سرزمین مادری هستیم، برای یک کنسرت فکستنی ۱۵۰۰ نفر از همه جای اروپا با هر جون کندی هم که شده جمع میشن، ولی حالا کافیه از این جماعت بیخیال بخواهی که مثلا برای نقض حقوق بشر در یک روز مشخص در جلوی همون هتل جمع بشن، بخدا اگه ۵ نفر بیشتر جمع بشه، فقط به فکر قل کمرشون هستند غافل از اینکه مملکت داره نابود میشه،

گزارش یا اعتراض به این نظر


اردلان October 5, 2016 06:56 AM

درود بر کیوان که خوب نقطه ای اشاره داشت! بدبختی بزرگ در جامعه بزرگ ایران بی فرهنگی و بی هویتی هست که در وجود بعضی از افراد شرکت کننده رخنه کرده به همین خاطر در این جور گردهمائهای اینچنینی همیشه این اوباش ماموریت دارند که از طرف خود رژیم به آنجا برند و اون محل را به آشوب بکشانند! و این وظیفه تک تک شرکت کنندگان؛ مردم عادی هست که با این افراد معدود همراهی نکنند! برای مبارزه اصولی با این رژیم در هر مکان دنیا از طریق شرکت مردم در این گونه گردهمایهای هنری هم امکانپذر هست، البته بشرط آنکه شرکت کنندگان و برگذارکنندگان از آموزشها و هماهنگیهای لازمه برخوردار باشند! اتفاقا برگذاری کنسرتهای هنری مختلف در دیکر نقاط جهان آن هم بطور موفقیت آمیز موجب سربلندی مردم اسیر ایران میشود! اما در مقابل وضعیت حکومت را در پیش چشم جهانیان رسوا و ضعیفتر میکند!

گزارش یا اعتراض به این نظر


رضا October 5, 2016 01:34 PM

بهتر که دکان دستگاه این داریوش را با آهنکهای افسرده و روان پریشش را برای همیشه جمع کنند باعث خجالته که طرفدارهاش چه کارهای زشتی میکنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: