به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 21 مهر ماه 1395 = 12-10 2016

فتوای خواندن فریاد امام حسین در گوش آل سعود

یکی از مراجع عظام تقلید گفت: باید فریاد امام حسین(ع) را در گوش آل سعود خواند.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از مرکز خبر حوزه، آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی در مراسم عزاداری شب عاشورا در بنیاد علوم وحیانی اسرا اظهار کرد: مبارزه و مجاهده کبیری در سوره فرقان آمده است و سوره فرقان سوره مکی است و جهاد سور مکی، فرهنگی و فقهی است.

وی گفت: سالارشهیدان سه گستره داشتند؛ در این حرکت عاشورایی، حضرت راهبان را هم هدایت کردند و حتی وقتی در قتلگاه هم حاضر شدند با ندای اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید یک پیام جهانی فرادینی را به دنیا بیان کردند.

این مرجع تقلید بیان کردند: ایشان فرمودند یک وظیفه مشترک انسانی با همه مردم جهان داریم که فرای هر مذهبی باید به آن پایبند باشیم. امروز باید این سخن را خطاب به آل سعود گفت که اگر مسلمان هم نباشید نباید این چنین زنان و کوکان یمنی را به خاک و خون بکشید.

وی افزود: زمانی که فردی درگیر هوای نفس شد، مشکلی شخصی دارد که در بیان امام علی (ع) بیان شده است که این جنگ، جنگ فردی است، اما در جای دیگر می فرمایند دین در دست اشرار اسیر شده است.

آیت‌الله جوادی آملی بیان کرد: سقیفه و سقفی‌ها قرآن و فرهنگ دینی را به اسارت گرفتند؛ مکتب به اسارت رفته که خودش اسیر است چگونه درس آزادی می‌دهد؟ اگر بخواهیم از آزادی و حریت سخن بگوییم باید از یک مکتب مدد بگیریم، حال اگر خود مکتب را به اسارت ببرند قطعا مسیر جدیدی در مقابل ما است.

وی گفت: اسراییل و صیهونیست‌ها وجدان عمومی را به اسارت بردند، همان‌هایی که این همه جنایت در یمن می‌بینند و هیچ نمی‌گویند و این گونه مواقع ساکت هستند.

این مرجع تقلید بیان کرد: اصرار خداوند این است که مبادا این گروه از افراد مومنان و مردم را شستشوی مغزی بدهند و مکتب را به اسارت ببرند و فرهنگ دینی را اسیر کنند؛ فرهنگ مردم به اسارت رفته که این ظلم‌ها را در حق مردم می‌بینند و سکوت می‌کنند.

وی گفت: اینکه سفارش شده است که مردم در مراسم عزاداری به یکدیگر شعار خون خواهی امام حسین(ع) بدهند به این دلیل است که باید فرهنگ خون خواهی از امام در همیشه تاریخ با مومنان همراه باشد.



arzhang October 12, 2016 03:41 PM

چیزی که آخوندا ندارند وجدان هست که در ۵ سال گذشته به بشار اسد پول و کمکهای نظامی کردن که تا به امروز بیش از نیم میلیون انسانهای بیگناه سوری کشته و میلیون آوره ولی در یمن دولت عربستان از ترس اینکه آخوندا ایران از راه یمن میخواند بیاند نفت آنها را بدزدند وداره از خودش دفاع میکنه آخوند آملی شیطان وجدان مردم دنیا را زیر سوال میبره

گزارش یا اعتراض به این نظر


shahab October 12, 2016 05:18 PM

درود
آیت‌الله عبدالله جوادی‌آملی قربون برم خدا را یک بوم و دو هوا را فقط مردم یمن انسان محسوب می شوند یا مردم سوریه و مسلمانان چچن و مسلمانان در چین انسان نیستند شرف که نداری حد اقل سکوت کن !

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: