به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 21 مهر ماه 1395 = 12-10 2016

کاخ سفید: پاسخ حملات سایبری روسیه را می‌دهیم

کاخ سفید پس از اتهام زنی علنی به مسکو از بابت حملات سایبری اخیر در آمریکا هشدار داد به اقدامات سایبری روسیه علیه گروه‌های سیاسی در آمریکا پاسخ خواهد داد.

به گزارش نامه نیوز، به نقل از شبکه خبری سی ان ان، جاش ارنست، سخنگوی مطبوعاتی کاخ سفید گفت: پاسخ آمریکا به اقدامات روسیه "متناسب" خواهد بود.

وی درباره این به اصطلاح اقدامات متناسب آمریکا علیه حملات سایبری روسیه توضیح نداد و گفت: این اقدامات نمی‌تواند علنی شود و پیش از موعد نیز اعلام نخواهند شد.

وی در گفت‌وگو با خبرنگاران در هواپیمای مخصوص ریاست جمهوری آمریکا گفت: "طیفی از پاسخ‌ها" روی میز ما قرار دارد.

این در حالی است که دولت آمریکا برای نخستین بار به شکل علنی یک کشور دیگر را مقصر اقدامات هکری و سایبری در این کشور با هدف تاثیرگذاری بر انتخابات آمریکا کرده است.

چند روز پیش دفتر مدیر اطلاعات ملی آمریکا و وزارت امنیت داخلی این کشور در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند، نه تنها مطمئن هستند اقدامات هکری و سایبری علیه گروههای سیاسی دموکرات و مقامات انتخاباتی در آمریکا مربوط به سطوح عالی دولت روسیه هستند بلکه معتقدند انتشار ایمیل‌های هک شده نیز در راستای این تلاش صورت می‌گیرند.



arzhang October 12, 2016 06:17 PM

آمریکا سالها هست از روس و چین و ایران خواهش کرده تمنا کرده اخطار داده که وارد جنگ هکری و سایبری نشوند که انوقت امریکا هم مجبور بشه وارد این نوع جنگ شود که امدن امریکا بخاطر پیشرفت تکنولوژی اش در این نوع جنگ باعث باز شدن همه درهای جهنم خواهد شد اینطوری نیست که آمریکا ایمیلهای پوتین یا گفتهای سری علی خامنه ای را ندارند که افشاش کنند آمریکا به این عقیده هست این نوع جنگ جز بدبختی و آشوپ و هرج مرج چیز خوبی برای اینده بشر به ارمغان نمیاره

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: