به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 26 آبان ماه 1395 = 16-11 2016

قصور نهادهای مسئول در نجات جان شهروندان

یک وکیل دادگستری در گفتگو با سایت انتخاب خبر گفت: در مورد اینکه دولت و وزارتخانه های زیرمجموعه آن دارای مسئولیت قانونی کیفری و مدنی در رابطه با مرگ و میر غیرارادی شهروندان به دلایل: آلودگی هوا، تصادفات رانندگی یا موارد دیگر هستند هیچ شک و شبهه ای وجود ندارد.

پیمان حاج محمود عطار با اشاره به مسئولیت قانونی نهادهای دولتی در افزایش مرگ و میر شهروندان ایرانی گفت: بارها درباره تعلل و سهل انگاری مقامات دولتی در خصوص مرگ و میر شهروندان در نتیجه آلودگی هوای کلان شهرها، مواد غذایی شیمیایی شده و سوانح رانندگی به دلیل غیر استاندارد بودن جاده ها و خیابان های برون شهری و درون شهری، مقالات و مصاحبه های فراوانی منتشر شده است و حتی نشست های متعددی در این زمینه توسط صاحب نظران برگزار شده است.

این وکیل دادگستری به ضرورت ایجاد یک پویش مردمی در راستای پیگیری قضایی مرگ و میر شهروندان ایرانی اشاره کرد و گفت: کوشندگان مدنی امیدوار هستند کمپینی به منظور طرح دعوی قصور نهادهای دولتی در قوه قضائیه اراه اندازی شود.


مرگ تدریجی را به چشم می‌بینیم

مسئولان ماسک‌ها را به جای آنکه به بینی بزنند بر روی چشمانشان زده اند

تهران وارد هفتمین روز متوالی آلودگی هوا شد و شاخص ذرات معلق در فرمانداری ری عدد ۱۹۷ است.

مسابقه پاسکاری بین مسئولان برای رهایی از فشار افکار عمومی در قبال اهمال در تشدید آلودگی هوا وارد فازهای جدیدی شده است.

شهرداری تهران، سازمان محیط زیست و شورای شهر و دولت هر کدام به نوعی از مسئولیت، خود را مبرا می دانند و معتقدند که هر کدامشان وظیفه خود را به خوبی انجام داده اند.

معاون محیط زیست استان تهران درباره آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران گفت: امروز سه‌شنبه در هفتمین روز متوالی پدیده وارونگی هوا قرار داریم؛ دستگاههای سنجش آلودگی در فرمانداری شهر ری عدد ۱۹۷ را نشان می‌دهد که حکایت از ناسالم بودن هوا برای تمامی افراد دارد.

وی افزود: تمهیدات اندیشیده شده از سوی کمیته کاهش آلودگی هوا موجب شده تا عدد شاخص ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون از 156 به 145 کاهش یابد اما همچنان شاهد آلودگی هوا هستیم.

معاون پایش و نظارت محیط زیست استان تهران تصریح کرد:‌ در حال حاضر شاخصها نشان‌دهنده ناسالم بودن کیفیت هوا برای گروههای حساس، سالمندان و بیماران قلبی و ریوی است


این شهر دیگر جای زندگی نیست!

باز هم نمی‌شود نفس کشید. آلودگی هوا به مرحله اضطرار رسیده‌است. سردرد، حالت تهوع، سوزش گلو و چشم و سرفه نشانه‌های مشخصی از زندگی در سومین کشور آلوده جهان هستند. خیلی‌ها سرِ همین، زمستان که می‌شود می‌گویند تهران دیگر جای زندگی نیست!

پروفسور مجيد حكمت استاد آلودگي هاي زيست محيطي دانشگاه سوربون در گفتگو با بي بي سي فارسي گفت: درجه 150 به معني هشدار است ،در درجه 160 تعطيلي مدارس و ادارات دستور دولت هاست. در درجه 170 تخليه شهرها و منع رفد و آمد و درجه 180 هشدار شيميايي است ، در اين درجه فضايي مانند دوازده سال بعد از حادثه چرنوبيل را داريم و تخليه كامل شهر دستور دولت هاست ، دولت ايران هيچ واكنشي تا اين ساعت نشان نداده است.


مرگ سالانه ۵ هزار نفر بر اثر آلودگی در ایران

با تداوم آلودگی هوا در تهران هشدار‌ها نسبت به تبعات آلودگی هوا در فصل سرد و پدیده وارونگی هوا افزایش یافت. همزمان معاون مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست از جان باختن سالانه پنج هزار نفر بر اثر آلودگی هوا خبر داد.

به گزارش آرمان، با تداوم آلودگی هوا در تهران هشدار‌ها نسبت به تبعات آلودگی هوا در فصل سرد و پدیده وارونگی هوا افزایش یافت. همزمان معاون مرکز ملی هوا و تغییر اقلیم سازمان محیط زیست از جان باختن سالانه پنج هزار نفر بر اثر آلودگی هوا خبر داد. از طرف دیگر، مساله تغییر الگوی آلودگی هوا یعنی جایگزین شدن آلودگی ریزگردی با آلودگی ناشی از دی اکسید کربن مورد توجه قرار گرفت. محیط بان استان قم عنوان کرد: «گرد و غبار دریاچه نمک قم بر یک چهارم جمعیت کشور تاثیر می‌گذارد.»




Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: