به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 2 دی ماه 1395 = 22-12 2016

غرضی: روی کاغذ به رشد ۷ درصدی رسیدیم

وزیر دوران سازندگی، با بیان اینکه رشد ۷.۴ درصدی تنها روی کاغذ است، گفت: ینگونه آمارها تنها حسابهای دولتی است و با حساب جیب مردم تفاوت دارد.

محمد غرضی در گفتگو با مهر در واکنش به اعلام رشد ۴.۷ درصدی از سوی دولت گفت: بالاخره مدت مدیدی نمی توانستیم بیش از یک میلیون بشکه نفت بفروشیم و حالا حدود ۲ تا ۲.۵ میلیون بشکه نفت می فروشیم و این ممکن است اندکی در رشد اقتصادی تاثیرگذار باشد.

وزیر دوران سازندگی، با بیان اینکه رشد ۷.۴ درصدی تنها روی کاغذ است، گفت: واقعیت این است که دولت چندین برابر درآمدش طلبکار بزرگ دارد؛ لذا هرچقدر هم که درآمد داشته باشد، قبلاً آنها را مصرف کرده و مجبور است که بدهی اش را بپردازد، لذا نه رشد و نه تورم یک رقمی در جامعه احساس نمی شود.

وی با بیان اینکه در هفته گذشته ظرف ۳ روز هم برنج و هم گوشت چند درصد گران شد، گفت: این موضوع یک دلیل واضح از احساس نشدن و تاثیرنداشتن این رشد اقتصادی بر اقتصاد کشور است.

این فعال سیاسی، افزود: وقتی که نقدینگی از ۴۷۵ هزار میلیارد تومان به یک میلیون و هزار میلیارد تومان رسیده است؛ لذا هیچ کس قبول نمی کند که با چنین نقدینگی وسیع تورم ۷ یا ۸ درصدی داشته باشیم.

غرضی خاطرنشان کرد: اینگونه آمارها تنها حسابهای دولتی است و با حساب جیب مردم تفاوت دارد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: