به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 3 دی ماه 1395 = 23-12 2016

نماینده رهبر: پول نفتی که فروختید چه شد؟

احمد علم‌الهدی٬ نماینده خامنه‌ای در استان خراسان رضوی می‌گوید مشکلات معیشتی٬ مردم را «محاصره» کرده و فروش نفت به معنی رشد اقتصادی نیست.

به گزارش دیگربان، علم‌الهدی در خطبه‌های نماز جمعه مشهد از اینکه «در داخل کشور مشکلات اقتصادی و معیشتی و برخی ناهمواری‌ها برای اقشار آسیب پذیر روز به روز در حال اضافه شدن است»٬ انتقاد کرده است.

وی گفته «رکود و بیکاری و گرانی و مشکلات معیشتی و کاهش نرخ پول ملی را نیز اضافه کنید که همه مردم را محاصره کرده است. گزارش به مردم باید باورپذیر باشد، گزارش رشد اقتصادی ۷.۴ درصد باید مستند باشد زیرا مردم اینها را می‌فهمند.»

علم‌الهدی ادامه داده «مگر فروش نفت رشد اقتصادی است؟ اگر این‌گونه است پس عربستان سعودی رشد اقتصادی‌اش از همه دنیا بیشتر است. پول نفتی که فروختید چه شد؟ مشکل ما در انتقال پول نفت به داخل کشور و صرف آن بود.»

وی در کنایه به دولت روحانی اضافه کرده «مردم ما باسواد هستند، در حوزه‌های علمیه پیچیده‌ترین مسائل اقتصادی در حال تعلیم و تعلم است، توجیه باید باورپذیر باشد.»

منتقدان دولت معتقدند آمار ارائه‌شده درباره وضعیت اقتصادی کشور از سوی دولت٬ صحت ندارد و کشور دچار مشکالت اقتصادی بسیار شدیدی است.



Hamid December 23, 2016 11:36 PM

حل كردن علوم اقتصادي در حوزه هاي إسلامي براي اينكه همراه با درس قران آقاي طوسي است پيشرفت بيش از اندازه داشته و دارد

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: