به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 13 دی ماه 1395 = 02-01 2017

اوباما/روسیه؛ ترامپ دست به افشاگری می‌ زند

رئیس جمهور منتخب آمریکا ضمن بیان اینکه "چیزهایی را می دانم که دیگران از آن بی خبرند" گفته، برخی اطلاعات در این باره را روز سه شنبه یا چهارشنبه منتشر خواهم کرد.

به گزارش جام نیوز، خبرگزاری رویترز تیتر یک امروز خود را به اظهارات "شان اسپایسر" دستیار ارشد "دونالد ترامپ" رئیس جمهور منتخب آمریکا اختصاص داده و به نقل از وی نوشت: تحریم های دولت اوباما علیه روسیه، زیادی تند و خشن بود.

براساس این گزارش، آقای اسپایسر درباره اخراج 35 دیپلمات روس نیز گفته این اقدام کاخ سفید، تنبیه نامتناسبی علیه روسیه بوده است.

وی که قرار است، سخنگوی جدید کاخ سفید در دولت ترامپ باشد با شرکت در برنامه "این هفته" شبکه ای بی سی نیوز (ABC) تاکید کرد: پس از آنکه باراک اوباما، هفته گذشته [میلادی] تحریم هایی را علیه دو آژانس اطلاعاتی روسیه تحمیل کرد، دونالد ترامپ سوالاتی را از آژانس های اطلاعاتی آمریکا مطرح خواهد کرد.

شان اسپایسر توضیح داده که تحریم های اوباما به علت ادعایی است که از سوی وی مطرح می شود مبنی بر اینکه روسیه در هک گروه های سیاسی آمریکا طی انتخابات ریاست جمهوری 2016 نقش داشته است. اوباما همچنین دستور داده که روسیه دو ساختمان دیپلماتیک خود در ایالات متحده را تخلیه کند.

وی افزود: یکی از سوالات ما این است که علت وسعت تحریم ها تا این اندازه چیست؟ منظورم این است که وقتی می بینید 35 نفر اخراج شده اند و دو ساختمان دیپلماتیک روسیه بسته شده این سوال مطرح می شود که آیا چنین واکنشی متناسب با اقدام انجام شده هست؟ ممکن است متناسب باشد و امکان دارد که نباشد اما این مساله ای است که باید به آن فکر کنید.

به نوشته رویترز، قرار است دونالد ترامپ در هفته جاری [میلادی] و پس از بازگشت از نیویورک جلسه ای توجیهی را با سازمان های اطلاعاتی آمریکا برگزار کند.

ترامپ روز شنبه گذشته بار دیگر نسبت به مسئولیت روسیه در قبال هک کامپیوترهای مقامات حزب دموکرات آمریکا ابراز تردید کرد.

رئیس جمهور منتخب آمریکا ضمن بیان اینکه "چیزهایی را می دانم که دیگران از آن بی خبرند" گفته، برخی اطلاعات در این باره را روز سه شنبه یا چهارشنبه منتشر خواهم کرد. وی توضیح بیشتری در این باره نداده است.

رویترز نوشت: هنوز روشن نیست که آیا ترامپ با در دست گرفتن سکان ریاست جمهوری در بیستم ژانویه تحریم های اوباما را لغو خواهد کرد یا خیر؟ تحریم هایی که نشانه ای از ضعف روابط آمریکا و روسیه پس از دوران جنگ سرد قلمداد شده اند.

شان اسپایسر در ادامه انتقاد از دولت اوباما گفته، زمانیکه در سال 2015 چین به سوابق کارکنان دولت آمریکا دسترسی پیدا کرد، هیچ اقدام علنی علیه چینی ها انجام نشد ... بنابراین این سوال ایجاد می شود که آیا در مورد روسیه به جای واکنش دیپلماتیک، شاهد یک انتقام سیاسی هستیم؟


مقام روسی خطاب به اوباما: روحت شاد!

پس از تصمیم کاخ سفید برای اخراج ۳۵ دیپلمات روس، نخست وزیر روسیه در توئیتر به دولت فعلی آمریکا گفت: "روحت شاد"!

دیمیتری مدودف، نخست وزیر روسیه در توئیتر به زبان انگلیسی نوشت: باعث تاسف است که دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا که کارش را با احیای روابط‌ با مسکو آغاز کرد، دوره‌اش را با یک اقدام ضد روسی پایان می‌دهد. روحت شاد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آلمان، اوباما روز پنجشنبه اعلام کرد، اقدامات اجرایی را برای اعمال تحریم بر جامعه اطلاعات سایبری روسیه از جمله چند کمپانی و اخراج ۳۵ دیپلمات روس تصویب کرده است.

این اقدامات در واکنش به ادعای هک ایمیل‌های حزب دموکرات توسط روسیه اتخاذ شده‌اند.

این افشاگری که به اعتقاد رهبری آمریکا به صورت عمدی و با حمایت دولت مسکو صورت گرفته، به نفع دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان تمام شد و وی توانست در انتخابات ریاست جمهوری اخیر پیروز شود.

آیرینا یارووایا، معاون رئیس مجلس دوما روسیه گفت: تحریم‌های آمریکا علیه روسیه درحقیقت "انتقام اوباما از رای دهندگان" بود که دونالد ترامپ را انتخاب کردند.

ترامپ که پیشتر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه را تحسین کرده و متعهد شد تا روابط بهتری با مسکو داشته باشد می‌تواند ۲۰ ژانویه که رسماً وارد کاخ سفید شد، اقدامات اجرایی اوباما را تغییر دهد.


واکنش ترامپ به تصمیم پوتین

رئیس جمهور منتخب آمریکا از تصمیم رئیس جمهور روسیه در اخراج نکردن دیپلمات‌های این کشور از مسکو استقبال کرد.

به گزارش فارس، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور منتخب آمریکا در جدیدترین بیانیه توئیتری خود از اقدام «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در تلافی نکردن اخراج 35 دیپلمات روسی از آمریکا به دستور دولت «باراک اوباما»، استقبال کرد.

ترامپ در این پیام ضمن استقبال از تصمیم پوتین برای رد درخواست وزارت خارجه این کشور جهت مقابله به مثل با ایالات متحده و اخراج 35 دیپلمات آمریکایی از روسیه، نوشت: «تأمل در این امر، اقدام بزرگی (از طرف پوتین) بود. همواره می‌دانستم او بسیار باهوش است.»

پوتین پیشتر گفته بود هرگز خودش را در سطح آمریکا پایین نمی‌آورد تا دیپلمات‌های آمریکایی را در تلافی این اقدام اخراج کند و طرح‌های دیگری برای پاسخ به آمریکا دارد.

«باراک اوباما» روز پنج‌شنبه دستور داد تا 35 دیپلمات روس از این کشور اخراج شوند و تحریم‌هایی را نیز علیه دو نهاد اطلاعاتی روسیه به اتهام مداخله مسکو در روند انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 آمریکا وضع کرد.

مقامهای آمریکایی به طور مستقیم ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه را متهم کرده اند که شخصا دستور حملات سایبری به گروه های سیاسی دموکرات در آمریکا را صادر کرده است.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به اقدام آمریکا در اعمال تحریم علیه این کشور گفت: جای تاسف است که دولت اوباما دوره ریاست جمهوری خود را اینگونه به پایان می رساند.

پوتین همچنین با تاکید بر اینکه مسکو حق اقدام متقابل علیه آمریکا را برای خود محفوظ می داند افزود که مسکو منتظر سیاست های ترامپ خواهد ماند.



arzhang December 31, 2016 07:22 AM

این اولین نشانه خنک بودن ترامپ در سیاست خارجی و داخلی را نشان میدهد که ترامپ تلافی نکردن پوتین بر ضد آمریکا را تحسین کرده در صورتیکه پوتین با این عمل تلافی نکردن در حقیقت توپ اندخته تو بغل ترامپ و ترامپ اصلا حواسش نیست که مداخله پوتین در انتخابات آمریکا اشد مجازات داره و تحریمهایی که اوباما به روسها کرده در مقابل مجازاتهایی که مردم آمریکا (کنگره) از پوتین خواهند کرد اصلا قابل مقایسه نخواهد بود و بحث جنجالی که سالهای سال راجع به مداخله پوتین در صدد نابود کردن دمکراسی در آمریکا خواهد شد کسی دست کم نمیگیره

گزارش یا اعتراض به این نظر


مریم December 31, 2016 03:27 PM

دموکراتهای خائن و طرفدارهای خائن تراونها بخصوص از نوع ایرانی شون بعد از تو دهنی که از مردم امریکا نوش جان کردند و بازشماری آرا هم کردند و باز هم مفتضح ترشدند به جای اینکه بروند و فکر کنند و علت این تو دهنی اساسی رو بفهمند که توی مجلس هم حوردند میخواهند تا وقتی فرصت دارند سیاست خارجی امریکا رو با کشورهای دیگه به هم بریزند تا کار برای ترامپ سخت بشه اون از حمایت دزدکی امریکا از قطعنامه اسرائیل که جراتش رو نداشتند علنا اعلام مخالفت با شهرک سازی کنند این هم از اخراج دیپلماتهای روسیه که یک اقدام ذلیلانه است برای تخفیف سوزش شکست انتخابات! در واقع یه جور سیاست احمدی نژادی بود این حرکت حاج اوباما! از قول همون احمدی نژاد هم باید به اوباما گفت: آب رو بریز !
ترامپ با این حرکتش نشون داد زرنگ تر از اینهاست که به دامی بیفته که اوباما براش چیده!

گزارش یا اعتراض به این نظر


م . ملکی December 31, 2016 04:44 PM

همه ما ایرنیا به هزار و یک دلیل از دمکرات‌ها متنفریم روسیه هم در معامله با ترامپ حکومت ایران رو تنها خواهد گذاشت همانطور که در سوریه با ترکیه قرارداد امضا کرد و ایران اسلامی پشمشون هم نبود آقای سید ارژنگ! روحت شاد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


داريوش December 31, 2016 08:11 PM

لعنت به هر چه دمكراته مخصوصا از نوع ايراني هاشون

گزارش یا اعتراض به این نظر


Dariush December 31, 2016 09:45 PM

هشت سال بود که پرزیدنت نداشتیم، اگر آقای ترامپ بجای حاج حسین پرزیدنت بود در سال ۲۰۰۹ ملا‌ها سرنگون و صدها هزار از مردم بیگناه زنده بودند؛ امیدوارم بتوانیم در سال ۲۰۱۷ پیام هموطن گور خواب خود را در حلق هر آخوند و پاسدار کنیم و به اشکهای او پایان دهیم! آمین

گزارش یا اعتراض به این نظر


اردلان January 2, 2017 08:32 AM

بنظر من تا حالا که ۳۸ سال از عمر ننگین این رژیم نوکرزاده آخوندی میگذره هم دموکراتهای بی اصل نسب هم جمهوری خواهان آمریکایی هرگز به زیان جمهوری اسلامی کار نکرده اند! اما خوب من هیچ شناختی از ترامپ ندارم فقط امیدوارم که او واقعا بخواهد و بتواند به گفته هایش عمل کند! اما خوب این احتمال هم وجود دارد که ترامپ بخاطر مسائل کثیف سیاسی به گفته هایش عمل نکند و این را گذر زمان روشن خواهد ساخت!

گزارش یا اعتراض به این نظر


arzhang January 2, 2017 11:59 AM

بسیار جای تاسف هست ایرانیانی هستند که وقوع انقلاب در ایران و حاکم شدن رژیم آخوندی در ایران وبقاء رژیم تا به روز انها را تقصیر دولت دمکرات در آمریکا میدانند که اگر در آمریکا دولت جمهوریخواه داشتیم پدر آخوندا را در میاوردند و انتقام ما ایرانیان را ازین آخوندا میگرفتند و یا آخوندا را میفرستادن به زباله دانهای تاریخ ولی تو ۳۷ سال گشته اکثر حکومت در آمریکا دست جمهوریخواهان بوده مثل ۸ سال ریگان و ۱۲ سال پدر و پسر بوش خلاصه مطلب حرفهای این ایرانیان هموطن من را بیاد ضرب المثل معرفی میاندازه که گفته میشه من نبودم تقصیر آستین من بود یعنی شانه خالی کردن از مسؤلیت

گزارش یا اعتراض به این نظر


Koroush January 2, 2017 12:24 PM

جرز زدن اوباما و دارو دستش كپي شده از اخوند ها است بر فرض كه روسيه هك كرده اين ضعف سيستم اوباما را ميرساند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Dariush January 2, 2017 01:10 PM

ارژنگ، از ۲۴ ساعت در روز ماله کشی تاریخ خسته نمیشی‌ برادر؟! همین کارتر دمکرات نبود که صد میلیون دلار چک به خمینی داده و روانه ایران کرد؟! برو فیلم کشتن ندا را ببین و این را بدان که اگر حاج حسین دمکرات از ملا‌ها حمایت نکرده بود ایران امروز آزاد بود و صدها هزار سوری امروز زنده بودند و آرش در بستر مرگ نبود و هموطن‌هات در توالت و گور نمیخوابیدند؛ خجالت و شرم خوب چیزیست آقا!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: