دادگاه استيناف آمريکا درخواست ترامپ را رد کرد
دادگاه استيناف آمريکا درخواست کاخ سفيد را براي ابقاي ممنوعيت اعلام شده رئيس جمهور اين کشور عليه برخی مهاجران خارجی رد کرد.
دونالد ترامپ رئيس جمهور آمريکا هفته گذشته ورود اتباع 7 کشور عراق ، سوريه ، ليبي، افغانستان، سومالي، سودان و ايران را به آمريکا به مدت 3 ماه ممنوع کرد.
اين اقدام واکنش هاي جهاني به همراه داشت به طوري که قاضي فدرال دادگاه سياتل در حکمي فرمان ضد مهاجرتي ترامپ را به طور موقت در سراسر آمريکا لغو کرد .
کاخ سفيد نيز براي مقابله با اقدام این قاضی و برگرداندن فرمان ترامپ به دادگاه استيناف آمريکا شکايت کرد که اين شکايت رد شد و دستور ضد مهاجرتي ترامپ فعلا لغو شده است.
دادگاه استیناف آمریکا به دو طرف تا بعدازظهر فردا دوشنبه مهلت داده مدارک، اسناد و ادله خود برای اثبات دعوایشان را به این دادگاه ارائه دهند. این بدان معنا است که فعلا اتباع هفت کشور مربوطه می توانند وارد خاک آمریکا شوند.