تظاهرات طرفداران اردوغان برای اعدام
طرفداران اردوغان با درخواست مجازات اعدام برای 18 متهم به دست داشتن در کودتا در کشور به خیابانهای آنکارا آمدند. مجازات اعدام در ترکیه بیش از یک دهه قبل لغو شد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، این تظاهرات همزمان با اسکورت متهمان به دادگاه توسط نیروهای امنیتی در آنکارا برگزار شد.
ترکیه برای پیوستن به اتحادیه اروپا مجازات اعدام را لغو کرده بود اما رجب طیب اردوغان، رییسجمهور این کشور پس از کودتا گفته است که اگر پارلمان نتواند قانون بازگشت مجازات اعدام را تایید کند آن را به رفراندوم عمومی میگذارد.
رهبران اروپایی گفتهاند اگر آنکارا مجازات اعدام را بازگرداند مذاکرات پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا که از سال پیش متوقف شده کنار گذاشته خواهد شد.
در حال حاضر روابط ترکیه با کشورهای اروپایی به دلیل امتناع برخی کشورهای اروپایی در برگزاری گردهماییهای تبلیغاتی برای رفراندوم اصلاحات قانون اساسی به شدت تیره شده است.