به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 18 اردیبهشت ماه 1396 = 08-05 2017

ضربه ای که مناظره های تلویزیونی به نظام زد

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: با نزدیکتر شدن زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برحجم تبلیغات نامزدها و هواداران آنان مرتباً افزوده می‌شود. نقش رسانه‌ها به ویژه صدا و سیما در این زمینه چشمگیرتر است، اما آنچه بیشتر اهمیت دارد این است که در برخی موارد، تبلیغات نامزدها به ویژه آنجا که جنبه تهاجمی و تخریب دیگران را به خود می‌گیرد، نه تنها لزوماً به نفع مهاجمین و تخریب‌گران تمام نمی‌شود، بلکه نتایج معکوسی به بار می‌آورد که دقیقاً «ضد تبلیغ» است و «نقض غرض».

این قبیل بی‌انصافی‌های بی‌حد و مرز قطعاً به قیمت ایجاد ابهام و تردید نسبت به کارآئی نظام و به زیر سوال بردن اصل انقلاب تمام خواهد شد و زمینه‌های دلسردی و نومیدی آحاد ملت را ایجاد می‌کند و قطعاً منطقی نیست. به راستی آیا بعداً فرصتی برای جبران و ترمیم و مهار آثار و تبعات بدفرجام این سیاه نمائی‌ها خواهیم داشت؟

این بسیار شرم آور است که تبلیغات بر روی «فساد در نظام جمهوری اسلامی» به فصل مشترک تبلیغات و حملات نامزدهای انتخاباتی تبدیل شده و آنها با هدف تخریب رقیب و به موضع انفعالی کشاندن وی، چهره مخدوش و غیرقابل دفاعی از نظام را به تصویر می‌کشند که گویا در همه جا، فساد و غارت بیت المال، حرف اول را می‌زند و عمومیت دارد!

متاسفانه در این دوره از انتخابات و حتی در مناظره تلویزیونی بعضی از نامزدهای ریاست جمهوری تلاش می‌کنند با کشاندن افکار عمومی به بیراهه و توسل به عوام فریبی و طرح مسائل انحرافی، بر بی‌برنامگی خود سرپوش بگذارند و جامعه را دو قطبی و ملتهب سازند.

با نگاهی به رسانه‌های بیگانه و مروری بر تحلیل معاندین، بهتر می‌توان دریافت که این جماعت در فضاسازی علیه نظام، دشمنان انقلاب را هم خوشحال و از تلاش و برنامه ریزی برای ضربه زدن به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی بی‌نیاز می‌سازند.

متاسفانه آنچه در مناظره تلویزیونی از بعضی نامزدها مشاهده شد، محاکمه نظام جمهوری اسلامی بود. این افراد اگر قدری انصاف داشتند به گوشه‌هائی از آن همه خدمت که انقلاب و نظام جمهوری اسلامی به کشور و ملت ایران کرده نیز اشاره می‌کردند. اکنون بسیاری از جوانان که اوضاع قبل از انقلاب را درک نکرده‌اند و با فراز و نشیب‌های دهه‌های اول بعد از استقرار نظام جمهوری اسلامی آشنائی ندارند و از دستاوردهای فراوان این نظام مطلع نیستند با دیدن مناظره‌های تلویزیونی نامزدها حتی برای حضور در پای صندوق‌های رای نیز دچار تردید شده‌اند.


خدا پدر ترامپ رو بیامرزه!

حسن بیادی دبیرکل جمعیت آبادگران جوان ایران اسلامی در گفت‌وگو با فرارو گفت: به نظر من هر دو برنامه ای که صدا و سیما به عنوان مناظره آماده و پخش کرد در دوره اول صرفا مشاجره بود و دور دومش مشاجره به مخاصمه تبديل شد. نکته جالب توجه این است که کاندیداها درباره هر موضوعی توضیح دادند جز درباره برنامه های خود برای هدایت دولت و رفع گرانى و بيكارى و برطرف كردن فساد ادارى خانمانسوز.

وی افزود: فکر نمی کنم تا امروز مناظره های تلویزیونی موفق شده باشد مردم را جذب کند. حتی اگر دقت کرده باشید روز جمعه در زمان برگزاری مناظره، خیابان‌ها بسیار شلوغ و پرتردد بودند.

بیادی در پایان گفت: آنچه که از مناظره ها می توان برداشت کرد این است که نامزدهای انتخاباتی برای کسب قدرت حاضر هستند هر کاری انجام بدهند و هرحرفی را به زبان بیاورند حتى آبروى نظام را قربانى خواسته هاى خود كنند. شاید عجیب باشد اما به نظر من اگر ترامپ در این مناظره ها شرکت می کرد به مراتب کمتر از کاندیداها علیه وضعيت موجود درمورد نظام جمهوری اسلامی، اظهار نظر می کرد.


باید بحال مردم گریست

سایت تابناک: این روزها با شوق انتخابات باید برای مظلومیت این مردم گریست! مردمی که گویا سال هاست برای ساختن کشور به سیاهی ها اعتماد کرده اند! خود کاندیداها اعتراف می کنند که اوضاع سیاه بوده، هست و خواهد بود!

کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، سخنان متفاوتی بر زبان می آورند که به رغم تفاوت در نوع و بیان، در یک نکته، اشتراک نظر نانوشته ای دارند و آن هم خراب بودن اوضاع کشور در سال های گذشته، حال و آینده است!

شاید خالی از لطف نباشد که رئیس جمهور آینده کشور را رئیس جمهور سیاهی ها بنامیم! تقریبا هیچ گاه اپوزیسیون خارج نشین جمهوری اسلامی ایران، این حجم از سیاهی را در کشور کشف و رسانه ای نکرده است.

امرالله شیخیانی، دبیرکل حزب موسوم به حزب مردم گفته: روسای جمهور نه در زمان ریاستشان و نه پس از آن پاسخگو نیستند. تمام وعده‌هایی که در مناظرات داده می‌شود اجرایی نمی‌شوند و تنها مردم و کشور ضرر می‌کنند.



Dariush May 5, 2017 01:49 PM

همین "اپوزوسیون خارج نشین" را که همیشه مسخره میکردید، میلیونها مردم ایران هستند که امروز بخشی‌ جدا نشدنی از فرهنگ اروپا و آمریکا هستند و تبدیل به یک نیروی بزرگ بر ضدّ جمهوری آخوندی شده‌اند؛ به عنوان مثال، با حمایت از آقای ترامپ در انتخابات، امروز ایشان قدرتمند‌ترین دوست مردم ایران است که شاید با کمک ایشان رژیم آخوندی را سرنگون کنیم؛ رژیم فراموش نکند که دیر یا زود رژیم و دینش را سرنگون خواهیم کرد و ما بیشماریم!

گزارش یا اعتراض به این نظر


arzhang May 5, 2017 09:07 PM

تا به امروز هیج کاندیدایی نگفت مشگل اصلی ایران آخوند علی خامنه ای هست چون در۲۰ سال اول حکومت شوم این مریض کارش به دنبال دستیابی بمب اتم بود که سازمان ملل ایران را ۶ بار تحریم بند ۷ کرد ولی علی خامنه ای مثل طالبان و داعش به سازمان ملل اهمیت نمیداد و مسخره اش میکرد و اسراییل که خامنه ای را یک تروریست مریض روانی میشناسه هیج راهی جز با حمله نظامی به نیروگاه اتمی ایران نمیدید ولی دنیا که از عواقب این جنگ وحشت داشت به اسراییل قول داد با تحریمهای فلج کننده جلو توسعه برنامه اتمی علی خامنه ای را بگیرند وحالا که خطر بمب اتم خامنه ای رفع شده این آخوند مریض جنگ در سوریه و یمن و مداخله در عراق را شدت داده که ترامپ را مجبور کرده اولین سفر خارجی ایشان به عربستان برای مقابله با شیطنتهای علی خامنه ی در منطقه باشد یعنی خبر بد برای اقتصاد ایران و برگشت سایه جنگ

گزارش یا اعتراض به این نظر


احمد اکبری May 5, 2017 09:59 PM

هیچ یک از کاندید ها برنامه ای برای رشد وتعالی کشور ندارند ؟ از فقر می گویند اما از برون رفت آن -هیچ راهی ارایه نمی کنند؟ از معیشت مردم وبازنشستگان که در اثر تورم و گرانی کمر خم کرده اند؟؟! روتینگ وار می گذرند؟؟! وای به حال کارگران ؟عجب از هاشمی طبا که دم از طبقه ی مرفهین می زند بله تجارت عالیست بشرطی که به طبقات زیردست خدمات در خور شود؟؟و آقای روحانی در باد برجام خوابیده و مبارزه می طلبد؟؟؟کیست که مثل ایشان بنماید؟ بقیه می گویند تا ببینیم چه می توانند ؟ آقای جهانگیر ی خوب سپهری ومرتب دم ازدولت اصلاحات می زنی همون که می گفت ایران از آن ایرایان است؟ آقای جهانگیری در دولت خاتمی آیا از اقوام دیگر با گرایش وباور دیگر که ایرانی هستند وخواهند بود شهید واسیر دادند؟ مدیر کل پیشکش -فرماندار هم انتصاب نکردند؟؟! ! بله به دروبین نگاه کنید ؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


shahab May 6, 2017 12:50 AM

درود
به حال مردم باید گریه کرد
چند روز قبل رفته بودم قبرس کناره دریا جاتون خالی خیلی دلم میخواست خرقبرسی که معروف شده را از نزدیک ببینم اما هر چه گشتم نبود که نبود در رستوران با صاحب رستوران صحبت میکردم ناگهان گفتم اینجا خر پیدا میشه گفت بود از اونجایی که خیلی تنبل شده بودن و دیگه به درد هیچ کاری نمیخوردن سالها پیش صادرشون کردیم ایران و شنیدم خیلی هم واسشون خوب شده گفتم چطور ؟ گفت حوزه زدن واسه خودشون داران تو اتخابات ریاست جمهوری کاندید میشند و جالب تراز ان اینکه مردم ایران به اینها رای میدهند در عجبم ! ! من دیدم ادامه دادن این صحبتها جالب نیست گفتم صورت حساب لطفآ و امدم بیرون به خودم گفتم من که تا حالا رای ندادم اما ایرانی که هستم یعنی در باره من هم همین فکرو میکنه صاحب رستوران ؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


homa May 8, 2017 11:49 AM

باید منتظره یک ۲۲ خرداد ۸۸ دیگری بود اینطور که بوش میاد باتوجه بسخنان خود مناظرکنندگان ورسانه های داخل کشور دم خارج نشیننان هم گرم که خوب پته اصلاح گران واصولگراین را دروب سایتها افشا میکنند بامید پیروزی
پاینده ایران

گزارش یا اعتراض به این نظر


tahrim May 8, 2017 12:20 PM

نمایشات تلوزیون ادای دموکراسی در آوردن در کشوری که مثل آب خوردن اعدام میکنه و جرم میتراشه تحریم باید گردد ای ملت ایران تحریم انتخابات وظیفه ماست رای دادن یعنی رای مثبت به جمهوری اعدامی

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: