تائید خبر حمله مسلحانه به فرمانده انتظامی
استاندار آذربایجان غربی گفت: صبح روز شنبه مسئول ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان در محور سردشت و پیرانشهر ترور شد.
قربانعلی سعادت، استاندار آذربایجان غربی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا با اعلام این خبر گفت: در ساعت ۸:۳۷ روز شنبه در محور سردشت و پیرانشهر مسئول ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان توسط قاچاقچیان ترور شد.
استاندار آذربایجان غربی تصریح کرد: هنوز اخبار تکمیلی در این خصوص به دست ما نرسیده است و نمیتوانیم نام این شهید را اعلام کنیم.
حمله مسلحانه به یکی از فرماندهان انتظامی
یکی از فرماندهان انتظامی رژیم که در کار قاچاق و قتل کولبران محروم در مناطق کردنشین نقش داشته به ضرب گلوله بهلاکت رسیده است.
به گزارش سایت کُردی روژی کورد، صبح امروز شنبه یکی از افسران نیروی انتظامی رژیم در پیرانشهر به ضرب گلوله افراد ناشناس کشته شد. هویت این مامور حکومتی "مهدی سلماسی" اعلام شده است.
به گفته شاهدان، این مزدور نیروی انتظاامی در اذیت و آزار کولبران و کسبکاران مرزی و همچنین شلیک مستقیم به کولبران و کشتن آنان نقش داشته است.