به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 20 اردیبهشت ماه 1396 = 10-05 2017

دستگیری یک قاضی جعلی در مازندران

فردی که از سال 88 با جعل عناوین مختلف قضائی از جمله قاضی دادگستری از مردم شهرستان های مختلف مازندران کلاهبرداری می کرد ، دستگیر شد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی دادگستری مازندران ، این فرد که ' ع.ی ' نام دارد با عناوین جعلی چون بازپرس ویژه قتل ، قاضی دادگستری استان ، بازپرس ویژه قوه قضائیه و پرسنل حفاظت و اطلاعات با فریب مردم از آنان کلاهبرداری کرده است.
بر اساس این گزارش ، متهم در پی استمرار فعالیت های مجرمانه و شکایت شهروندان ، توسط ماموران حفاظت و اطلاعات دادگستری مازندران در شهرستان آمل دستگیر و با صدور قرار روانه زندان شد.
دادستان مرکز مازندران با استناد به شکایت های موجود در شعب مخلتف دادگستری استان ، مبلغ کلاهبرداری این فرد را حدود سه میلیارد ریال برآورد کرد.
دادستانی مرکز مازندران از مردم استان مازندران خواست در صورت وجود شکایت در این خصوص، موارد را به دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان آمل گزارش کنند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: