به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 7 شهریور ماه 1396 = 29-08 2017

بازداشت اعضای خانواده یک روحانی اصلاح‌طلب

خبرگزاری هرانا – پس از بازداشت دو فرزند و داماد حجت‌الاسلام محمدعلی زم، عصر دیروز فرزند دیگر این روحانی اصلاح‌طلب نیز توسط نیروهای امنیتی بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شد.

به گزارش هرانا به نقل از سحام، محمدمیلاد زم بامداد یک شنبه پنجم شهریور درحالی از سوی ماموران حفاظت اطلاعات قوه قضائیه بازداشت شد که برخلاف برادرش روح‌الله تاکنون هیچ فعالیت سیاسی و مدنی خاصی نداشته است.

تا لحظه تنظیم این خبر هنوز از محل نگهداری فرزند کوچک رئیس اسبق حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی اطلاعی در دست نیست.

محمدعلی زم روحانی، تهیه‌کننده، سینماگر و پژوهشگر ایرانی و معاون فرهنگی و اجتماعی دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی ایران است.

زم رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی ویدئو رسانه و صاحب یک مؤسسه سینمایی است. او مدتی نیز ریاست حوزه هنری را بر عهده داشت.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: