به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 29 مهر ماه 1396 = 21-10 2017

خودکشی و خودسوزی زنان در پاوه و سنندج

طی روزهای اخیر دستکم سه شهروند در پاوه و سنندج اقدام به خودکشی و یا خودسوزی کرده‌اند.

به گزارش تارنگار حقوق بشر در ایران، «سونیا عطایی»، ساکن شهرک پردیس سنندج، روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه با حلق‌آویز کردن خویش در پارک آبیدر به زندگی خویش پایان داد.

یک منبع آگاه در خصوص علت و انگیزه خودکشی به شبکه حقوق بشر کردستان گفته است: «نامبرده هفته پیش بعد از دومین زایمانش در حالی که آشکار شد فرزند دوم به بیماریموسوم به البنیسم مبتلا است، دچار مشکلات روحی شده بود. وی روز چهارشنبه ۲۶ مهرماه در پارک آبیدر خود را حلق‌آویز کرد.»

از سویی دیگر یک زن که طی روزهای گذشته، اقدام به خودسوزی کرده بود، شب گذشته در اثر سوختگی شدید در بیمارستان امام رضا کرمانشاه جان سپرد.

هویت این زن «فانوس عزیزی» احراز شده است.

لازم به ذکر است یک پزشک جوان سنندجی به نام «آرزو قبادی» نیز در روزهای اخیر به دلایل نامعلوم با خوردن قرص به زندگی خویش پایان داده بود.

به گفته کارشناسان و فعالان در زمینه زنان، نبود قوانین روشن و صریح و نیز کمبود مراکز ویژه برای پشتیبانی از زنان و دختران آسیب دیده از عوامل افزایش خودکشی و خودسوزی در میان زنان است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: