پیام ترامپ به خامنه ای: پنجره گفتگو بسته شد
روزنامه واشنگتن پست بنا به نقل از منابع آگاه دولت ترامپ می گوید تنها ساعاتی پس از سخنرانی شدیداللحن رییس جمهور آمریکا علیه حکومت ایران در سازمان ملل، حسن روحانی درخواست ترامپ برای گفتگوی مستقیم را رد کرده است.
به گزارش فرارو، این رسانه به نقل از منابع خبری خود میافزاید که این درخواست را "رکس تیلرسون" وزیر امور خارجه آمریکا در تاریخ 19 سپتامبر (28 شهریور) و تنها چند ساعت پس از سخنرانی ترامپ مطرح کرده بود.
یک منبع آگاه دیگر به این رسانه گفت که ترامپ شب قبل از آن هم در یک دیدار دوجانبه با رئیس جمهوری فرانسه، ایده میانجیگری پاریس میان تهران و واشنگتن را مطرح کرده بود.
این منبع آگاه در پاسخ به این سوال که چرا ترامپ خواستار دیدار با روحانی بوده گفت: برای اینکه بگوید کارهایی که شما دارید در دنیا انجام میدهید اینها هستند و ما میخواهیم که آن را متوقف کنید... در غیر این صورت باید بدانید که داریم روی راهبردی کار میکنیم که با تمام آنها مقابله میکند.
وی اضافه کرد: مهمترین پیام ترامپ این بود که از پنجره طلایی دوران اوباما برای آشتیجویی خبری نیست.