به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

چهارشنبه، 4 بهمن ماه 1396 = 24-01 2018

حمله به انجمن حمایت از کودکان در جلال آباد

به گزارش رادیو فرانسه، به گفتۀ عطاالله خوگانی سخنگوی والی ننگرهار جسد یکی از حمله کنندگان که جلیقۀ حاوی مواد انفجاری اش را منفجر کرده در محل حادثه به دست آمده است. یکی دیگر از حمله کنندگان توسط نیروهای امنیتی کشته شده و در پایان حمله و درگیری ها عملیات پاکسازی در داخل ساختمان آغاز شد. هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است و طالبان گفته اند که در این حمله دست نداشته اند.

حمله روز چهارشنبه ساعت ۹ صبح به وقت محلی و با انفجار یک خودروی حامل مواد انفجاری آغاز شد که در نتیجۀ آن دو یا سه تن از حمله کنندگان موفق شدند وارد ساختمان شوند.

حملۀ تروریستی جلال آباد به فاصلۀ چهار روز پس از حملۀ تروریستی به هتل اینترکنتینانتال کابل صورت گرفت که طی آن بیش از بیست نفر از جمله چهارده تبعۀ خارجی کشته شدند.

جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار در نزدیکی مرز پاکستان و از جمله مناطق تحت نفوذ طالبان و گروه داعش به شمار می رود. این دو گروه شماری از مناطق این ولایت را به پایگاه و پشت جبهۀ عملیات خود در سراسر افغانستان تبدیل کرده اند.

انجمن بریتانیایی حمایت از کودکان تحت عنوان Save the Children از سال ١٩٧٦ در افغانستان فعال است. این انجمن در کابل به کودکان خیابانی کمک می رساند و از شبکۀ نسبتاً گسترده ای در سراسر افغانستان بهره مند است.

سازمان ملل در افغانستان حمله به این انجمن بشردوستانه را مصداق نقض فاحش حقوق بین الملل و جنایت جنگی خوانده است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: