سوریه؛ خودکشی خلبان روسی و دستور جدید
وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که خلبان بمبافکن «سوخو 25» که در سوریه سرنگون شده بود، بعد از آن که شورشیان وی را محاصره کردند، با منفجر کردن نارنجکی به زندگی خود پایان داد.
بنا به گفته ارتش روسیه، «رومن فیلیپوف» خلبان جنگنده روسیه تا قبل از سقوط تمامی تلاش خود را به کار گرفته بود تا هواپیما را نجات دهد و موفق شد که حمله به این جنگنده توسط یک موشک را گزارش کند.
سخنگوی کرملین امروز در واکنش به این حمله به جنگنده سوخو 25 گفت که از اینکه برخی نیروهای شورشی سوریه موشکهای دوش پرتاب در اختیار دارند، بسیار نگران است.
به گزارش رویترز، روزنامه ايزوستيا روز دوشنبه اعلام کرد روسيه به هواپيماهاي جنگي اين کشور در سوريه دستور داده است براي پرهيز از موشک هاي ضد هوايي شانه پرتاب که روز شنبه يکي از هواپيماهاي روسيه را سرنگون کرد، در ارتفاع بالاتري پرواز کنند.