آدرس پست الکترونيک [email protected]









آدينه، 18 اسفند ماه 1396 = 09-03 2018

سازمان ملل: دوترته به معاینه روانی نیاز دارد

رئیس کمساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه با محکوم کردن توهین رئیس‌جمهوری فیلیپین نسبت به گزارشگر ویژه این سازمان گفت که رودریگو دوترته نیاز به «ارزیابی روانی» دارد.

به گزارش یورونیوز، زید رعد حسین، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد در کنفرانس مطبوعاتی روز جمعه در ژنو گفت: «باور کنید که رئیس جمهوری فیلیپین نیاز به انجام تست روان‌پزشکی دارد. این نوع اظهار نظرها قابل قبول نیست و از سوی کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل بی پاسخ نخواهد ماند.»

رودریگو دوترته در ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی درباره سفر اگنس کالامار، گزارشگر ویژه کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل گفته بود که به وی «تو دهنی» خواهد زد. سازمان ملل متحد و دیگر سازمان‌های حقوق بشری، بارها نحوه مبارزه دولت فیلیپین با معضل مواد مخدر را مورد انتقاد قرار داده‌اند.

از زمان آغاز ریاست جمهوری دوترته در سال ۲۰۱۶، نزدیک به ۴۱۰۰ قاچاقچی و معتادان به مواد مخدر توسط پلیس فیلیپین کشته شدند. فعالان حقوق بشر می‌گویند که تعداد این کشته‌شدگان، سه برابر آمار رسمی اعلام شده توسط دولت فیلیپین و نزدیک به ۱۲ هزار نفر است. دولت فیلیپین ماه پیش از سفر گزارشگر ویژه به کشور خود استقبال کرد اما به شرطی که این شخصی غیر از اگنس کالامار برای این ماموریت انتخاب شود.

سخنگوی دولت فیلیپین در روزهای آغازین سال جاری میلادی نیز اعلام کرد که از سفر توریستی اگنس کالامار، گزارشگر ویژه «کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل در قتل‌های فراقضایی» به این کشور استقبال می‌کند اما وی را فاقد صلاحیت برای تحقیق درباره سیاست مبارزه رودریگو دوترته علیه مواد مخدر می‌داند.

به گزارش رویترز، رئیس جمهوری فیلیپین به نیروهای پلیس و سربازان دستور داده است که در جریان تحقیقات گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل به سوالات وی درباره مبارزه با مواد مخدر پاسخ ندهند. رودریگو دوترته در دفاع از عملکرد خود در مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر گفته است: «چه کسی می‌تواند به من بگوید که کشورم را چگونه اداره کنم؟ شما هم خوب می‌دانید که مواد مخدر کشور ما را بلعیده بود.»

وی در روزهای پایانی ماه فوریه اعلام کرد که کشورش پذیرای گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل خواهد بود اما با خانم کالامار به دلیل «بی طرف» نبودن وی، همکاری نخواهد کرد. ماه گذشته میلادی نیز دادگاه بین المللی کیفری تحقیقات جداگانه‌ای را درباره کشته شدگان «جنگ دوترته با مواد مخدر» آغاز کرد. این تحقیقات می‌تواند به متهم شدن دوترته به «جنایت علیه بشریت» ختم شود اما این پروسه سال‌ها به طول خواهد انجامید.



شهنام March 10, 2018 03:18 AM

ما ایرانیان هم به یک دوترته برای از بین بردن قاچاقچیان اصلی‌ که همانا آخوند‌ها و پاسدارها هستند نیاز داریم

گزارش یا اعتراض به این نظر


Ira March 10, 2018 06:35 AM

شهنام....ایران به وجدان ، شرف ، مطالعه ، تحقیق ، بررسی ، طرح نو ، اتحاد و حرکت و میلیون ها مورد دیگر نیاز دارد
خون خواری به هر بهانه انسان را ساعت به ساعت خون خوار تر می کند
اگر گاهی دیدی از اعدام سید علی می گویم
منظورم اعدام جسم اش نیست اعدام قدرت اش است

گزارش یا اعتراض به این نظر


آتش و آرام March 10, 2018 11:46 AM

پس از تحریم ایران و کشورهای همکار دزد، نوبت به کوچکترها رسیده
سد آفرین به پرزیدنت ترامپ که باعث روکردن و از کار انداختن جنایتکاران در جهان شده است

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: