به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 6 آذر ماه 1397 = 27-11 2018

تجمع گروهی از فعالان زن در مقابل مجلس

شماری از فعالان حقوق زنان روز سه‌شنبه ۶ آذر در اعتراض به خشونت علیه زنان در مقابل مجلس شورای اسلامی دست به تجمع زدند.

به گزارش ایسنا معترضان خواستار تصویب قوانین برای پیشگیری و منع خشونت علیه زنان در مجلس شدند. به نوشته این خبرگزاری تجمع‌کنندگان پلاکاردهایی را در دست داشتند که از جمله روی آنها نوشته شده بود: «ما خواهان تصویب قانونی هستیم که دستور ایجاد واحد ویژه رسیدگی به خشونت خانگی علیه زنان را با حضور قاضی، پلیس زن و ضابطان قضایی و انتظامی آموزش دیده صادر کند.»

رییس اورژانس اجتماعی ایران اردیبهشت ماه امسال گفته بود در سال گذشته موارد ثبت‌شده خشونت‌های خانگی ۲۰ درصد افزایش داشته است.

کمیسیون حقوق بشر کانون‌های وکلای دادگستری مرکز و فارس دو روز پیش به مناسبت روز جهانی مبارزه با خشونت علیه زنان (۲۵ نوامبر) بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن اشاره شده بود بخش بزرگی از خشونت علیه زنان در ایران "به دلیل ساختارهای حاکم بر جامعه" در سکوت رخ می‌دهد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: