افشاگری از شکنجه به بدرفتاری بیشتر منجر شد
خبرگزاری هرانا – چندی پیش جمعی از زندانیان محبوس در زندان اردبیل، با نگارش نامهای سرگشاده خطاب به جاوید رحمان گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل در امور ایران، از نقض حقوق زندانیان محبوس در این زندان از جمله وجود شکنجه ای به نام “جشن تولد” در این محل سخن گفته بودند. نوشتن این نامه برای امضاءکنندگان آن تهدید، محرومیت و آزارهایی را از سوی پرسنل زندان در پی آورده است. محمد صابر ملک رئیسی زندانی سیاسی و تبعیدی این زندان با نگارش نامه ای دیگر که در ادامه می آید، از افزایش فشار بر زندانیان به دلیل نوشتن این نامه و ذکر موارد نقض حقوق بشر در زندان اردبیل سخن گفته است.
به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، در تاریخ ۳۰ آبانماه ۱۳۹۷، جمعی از زندانیان محبوس در زندان اردبیل در نامهای سرگشاده خطاب به جاوید رحمان گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور ایران، از نقض حقوق اعمال شده بر زندانیان محبوس در این زندان ازجمله توصیف شکنجهای به نام “جشن تولد”، پرده برداشتهاند.
این زندانیان پس از انتشار این نامه از سوی مسئولان زندان مورد تهدید، محرومیت و آزارهایی قرار گرفتند و تلفنهای بند ۷ این زندان از سوی مسئولان، از روز چهارشنبه ۷ آذرماه مسدود شده است.
محمد صابر ملک رئیسی زندانی سیاسی و تبعیدی این زندان که خود یکی از امضاکنندگان نامه بود، در خصوص تهدید، محرومیت و آزارهایی که از سوی مسئولان زندان متحمل شده، نامهای سرگشاده نوشته است که در پی میآید.