استرالیا اورشلیم غربی را پایتخت اسرائیل شناخت
نخستوزیر استرالیا بخش غربی اورشلیم را به صورت رسمی پایتخت و مقر پارلمان و بسیاری از مؤسسات دولت اسرائيل شناخت.
به گزارش دویچه وله، او در سیدنی گفت، اما استرالیا تا زمان بسته شدن پیمان صلح میان اسرائيل و فلسطینیان همچنان در تلآویو باقی خواهد ماند و این کشور تا آن زمان به جای سفارت دفتر تجاری و دفاعی در اورشلیم دایر خواهد کرد.
نخستوزیر استرالیا با اشاره به خواست فلسطینیان برای پایتخت قرار دادن شرق اورشلیم گفت، شرق این شهر را پایتخت کشور آینده فلسطین میشناسد، اما به این شرط که فلسطینیان و اسرائيل بر سر راه حل دو کشور به توافق رسیده باشند.
ایالات متحده آمریکا سال گذشته اورشلیم را پایتخت اسرائيل شناخت و در ماه مه پایتخت خود را از تلآویو به اورشلیم انتقال داد.
برخی کشورها مانند جمهوری چک و برزیل با حمایت از این تصمیم اعلام کردند، سفارت خود را به اورشلیم انتقال خواهند داد.