به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 5 بهمن ماه 1397 = 25-01 2019

دادستان: دلیل بازداشت نظامی آمریکا در مشهد

دادستان مشهد علت بازداشت نظامی سابق آمریکا را تشریح کرد.

به گزارش مهر، غلامعلی صادقی در پاسخ به این سوال که اخیراً فردی که گفته می‌شود نظامی سابق آمریکا است در مشهد بازداشت شده است، علت بازداشت این فرد چیست؟ گفت: این فرد شاکی خصوصی دارد.

وی در پاسخ به این سوال که اتهام امنیتی متوجه این فرد نیست؟ گفت: در حال بررسی است، اما آنچه که فعلا محرز و مسلم است این است که این فرد شاکی خصوصی دارد.

صادقی افزود: این پرونده در مرحله تحقیقات است و پس از کامل شدن نتایج آن اعلام می‌شود.

دادستان مشهد در پاسخ به این سوال که آیا این فرد همچنان در بازداشت است؟ گفت: بله این فرد همچنان در بازداشت به سر می‌برد.



فضول میرزا January 25, 2019 12:48 PM

در مملکت آخوندی که ساختن شاکی خصوصی کاری ندارد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


یک ایرانی January 25, 2019 01:32 PM

من هم از دست خامنه ای و برادران لاریجانی شاکی هستم و اگر شکایت کرده بودم اینها دستگیر میشدند؟ من هم یک شاکی خصوصی هستم! وقتی دادستان مشهد میگوید که دلیل بازداشت نظامی آمریکایی شاکی خصوص است مشخص نیست که چرا برای یک شکایت یک انسان بیچاره را به زندان می آندازند ولی برای یک شکایت دیگر هیچ کاری نمی کنند! مردم سالهاست در خیابان میگویند مرگ بر خامنه ای پس شکایت مردم چه میشود؟ مشخص نیست که این حرفهای مفت را این آقایان از کجا می آورند!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: