ونزوئلا؛ رهبر مخالفان: برای کشورم جانم را میدهم
رهبر مخالفان ونزوئلا گفت که برای ساختن آینده کشورش و پیروزی بر نیکلاس مادورو حاضر است جانش را فدا کند.
رئیس مجلس ملی ونزوئلا و رئیسجمهوری خودخوانده این کشور در گفتگو با یورونیوز افزود: «اگر مرگ من درد مردم را دوا کند، نگران این نیستم که این [مبارزه] به از دست دادن جانم یا آزادیام منجر شود. ما میدانیم با چه خطرهایی روبرو هستیم. اما بزرگترین نگرانی ما این است که وقتی اوضاع عادی شد، چه اتفاقی خواهد افتاد.»
وی با این حال افزود که آینده ونزوئلا از هم اکنون «تضمین» شده است زیرا مادورو «روز به روز منزویتر» میشود.
گوایدو با اعلام این که حرکتش یک «کودتا» نیست، تصریح کرد که جنبش کنونی مخلفان ونزوئلا متشکل از مردم «داوطلب» است. او همچنین در مورد کمکهای بشردوستانه آمریکا گفت که این کمکها «اضطراری» هستند و باید هر چه زودتر به دستن مردم برسند. ارتش ونزوئلا به دستور رئیس جمهوری مانع از ورود کامیونهای حامل کمکهای آمریکا از طریق مرز کلمبیا شده است.
گوایدو در مورد نقش ارتش در این زمینه گفت: «موضوع کمکهای بشردوستانه در ضمن محک خوبی برای ارتش است که نشان دهد طرف مردم ایستاده یا طرف کسی که باعث گرسنگی شده است.»