به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 27 مهر ماه 1398 = 19-10 2019

آغاز رزمایش ناتو برای تمرین جنگ هسته ای

رزمایش محرمانه ناتو برای تمرین آغاز جنگ اتمی در آلمان آغاز شد.

به گزارش اسپوتنیک به نقل از روزنامه آلمانی Kronen Zeitung، این رزمایش تحت عنوان "Steadfast Noon" برگزار می شود و قرار است در جریان آن استفاده از هواپیما ها برای حمل سلاح هسته ای تمرین شود.

نیروی هوایی آلمان گروه هواپیماهای جنگنده بمب افکن Panavia Tornado خوئد موسوم به اسکادران 33 را برای شرکت در رزمایش تخصیص داده است. این جنگنده ها در ایالت راینلاند – فالتس آلمان مستقر هستند.

به نوشته روزنامه آلمانی کلاهک های هسته ای آمریکایی B61 نیز کمافی السابق در این منطقه مستقر هستند. این تسلیحات هسته ای در چارچوب طرح اشتراک گذاری هسته ای در ناتو می تواند در موارد اضطراری توسط جنگنده های آلمانی علیه نیروهای مخالف مورد استفاده قرار گیرد.

کارشناسان به خاطر لغو پپمان منع موشک های میان برد هسته ای، خطر وقوع یک جنگ هسته ای را بسیار بالاتر از سه دهه گذشته می دانند.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: