به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 6 آبان ماه 1398 = 28-10 2019

۶۰درصد کارتن‌خواب‌ها تحصیلات و تخصص دارند

معاون حمایت‌های اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران گفت: اگر کارتن خواب ها مورد پذیرش اجتماعی قرار نگیرند برای کسب درآمد و گذران زندگی مجبور می شوند به تکدی گری یا سرقت‌های کوچک روی بیاورند.

به گزارش ایسنا، علی صادقی با اشاره به این که برخی از کارتن خواب‌ها در نیمه دوم سال به شهرها مراجعه می‌کنند، گفت: برخی از افراد بعد از اتمام کارهای روستایی و بیکار شدن، در نیمه دوم سال برای کسب درآمد به شهرها مهاجرت می‌کنند و تحت شرایطی به کارتن خوابی روی می‌آورند و برخی از کارتن خواب ها تحصیلات دانشگاهی دارند و یا از اقشار متوسط جامعه هستند که در اثر طردشدگی از محیط خانواده کارتن خواب شده‌اند.وی که در یک برنامه رادیویی با موضوع بررسی جامعه مدرن و کارتن خوابی، سخن می‌گفت، با بیان اینکه حدود ۶۰ درصد از کارتن خواب‌های ایران از تحصیلات تکمیلی یا مهارت های تخصصی برخوردار هستند، اما به دلیل درگیری با اعتیاد یا فقر از جامعه رانده شده و در خیابان‌ها رها شده‌اند، افزود: بسیاری از کارتن خواب‌های حاضر در بزرگراه‌های شهر تهران معتادین ماده ۱۶ قانون مبارزه با مواد مخدر هستند.

صادقی با اشاره به این که معتادین ماده ۱۶ از نظر قانون مجرم هستند، ادامه داد: این دست از معتادان به دلیل ارتکاب به رفتارهای پر خطر و استعمال مواد مخدر در ملاء عام، به واسطه اقدامات انتظامی مورد جمع آوری قرار می‌گیرند.وی با بیان اینکه اکثر کارتن خواب‌ها با بیماری‌های متعدد جسمی و روانی درگیر هستند، خاطرنشان کرد: برای رفع معضل کارتن خوابی در کشور تمامی سازمان‌ها و نهادها و مردم باید این افراد و معضل را مورد پذیرش قرار دهند و مردم باید با پذیرش افراد کارتن خواب اعتماد به نفس کارتن خواب‌ها را در میزان جامعه پذیری افزایش دهند.صادقی اضافه کرد: اگر کارتن خواب‌ها مورد پذیرش اجتماعی قرار نگیرند برای کسب درآمد و گذران زندگی مجبور می‌شوند به تکدی گری یا سرقت‌های کوچک روی بیاورند.



مریم October 28, 2019 11:13 AM

با زحمت زیاد و کمبودهای فراوان تحصیل می‌کنیم و متخصص میشویم ، اما با تحصیل و تخصص در مقابل آن شهامت اعتراض و بیرون آمدن و داد زدن که شغل ما کجاست در عوض تن به کارتن خوابی و گدایی تن میدهیم ، تحصیلاتی که در ما شهامت و شجاعت عدالت و حق خواهی را میکشد بگذار درب کوزه ، اگر تحصیل کرده ها تن به کارتن خوابی بدهند چه انتظار از من ‌امثال من است که تاسیکل درس خوانده ام

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: