به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 6 دی ماه 1398 = 27-12 2019

سقوط "بهمن" در توچال کشته بر جا گذاشت

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان شمیرانات اعلام کرد: حوالی ظهر امروز (جمعه) در پی سقوط بهمن در ارتفاعات توچال دو کوهنورد کشته و مصدوم شدند.

حسن فراهانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ضمن بیان اینکه این حادثه در مسیر برگشت بین ایستگاه ۵ تا ۲ رخ داد تأکید کرد: کوهنوردان از مسیر فرعی و خارج از محدودهٔ مسئولیت شرکت تله کابین توچال در حرکت بودند.

فراهانی با توجه به شرایط منطقه و حوادث متعددی که برای کوهنوردان و گردشگران رخ می‌دهد تأکید کرد: ورزشکاران و شهروندان نکات ایمنی را رعایت کنند تا شاهد چنین حوادثی نباشیم.

شمیرانات با آب و هوایی کوهستانی متشکل از شهر شمیران (منطقه یک و شمال و شرق منطقه دو تهران) و دو بخش لواسانات و رودبار قصران در شمال و شمال شرقی پایتخت واقع شده؛ این شهرستان دارای کوه‌ها، روددره ها و محل عبور رودخانه جاجرود به سد لتیان و به همین علت در تمامی فصول با استقبال چشمگیر گردشگران و کوهنوردان مواجه است.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: