تهران؛ تفتیش منزل و ضبط لوازم دو روزنامه نگار
به گزارش فدراسیون بینالمللی روزنامهنگاران نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی یکشنبه ششم بهمنماه به منزل یاسمن خالقیان، خبرنگار سابق خبرگزاری ایلنا رفته و پس از تفتیش خانه لپتاپ،تلفنهمراه و کارت خبرنگاری او را توقیف کرده و با خود بردند.
بنابر همین گزاش یاسمن خالقیان به دلیل گزارشهایی درباره آتشسوزی یک قهوهخانه در اهواز و کشتهشدگان آن و همچنین گزارشی درباره یک دختر قربانی تجاوز از این خبرگزاری اخراج شد.
در این گزارش یادآوری شده که نیروهای امنیتی پیشتر نیز در اقدامی مشابه وسایل مازیار خسروی، روزنامهنگار سابق روزنامه شرق را توقیف کرده بودند.
تفتیش منزل و ضبط لوازم شخصی مازیار خسروی
خبرگزاری هرانا – روز یکشنبه ۶ بهمن ماه، منزل مازیار خسروی، روزنامه نگار و دبیر سیاسی اسبق روزنامه شرق در تهران، مورد تفتیش نیروهای امنیتی قرار گرفت. مامورین اطلاعات سپاه، پس از تفتیش منزل تعدادی از لوازم شخصی از جمله لب تاب و موبایل وی را نیز ضبط کرده و با خود بردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از امتداد، صبح امروز یکشنبه ۶ بهمنماه ۱۳۹۸، منزل مازیار خسروی، روزنامه نگار و دبیر سیاسی اسبق روزنامه شرق، مورد تفتیش نیروهای امنیتی قرار گرفت.
در این گزارش آمده است که ماموران اطلاعات سپاه با در دست داشتن حکم بازداشت، اقدام به تفتیش منزل کرده و نهایتا پس از ضبط وسایل شخصی وی از جمله لب تاب و موبایل، موقتا از بازداشت این روزنامه نگار خودداری کردهاند.
بر اساس این گزارش، مازیار خسروی باید خود را به دادسرای فرهنگ و رسانه معرفی کند.