محل برگزاری شوی لباس در شهر قم پلمپ شد
خبرگزاری هرانا – قرارگاه کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دادسرای قم از پلمب واحدی که قرار بود در آن برنامه ای در زمینه تبلیغات و مدلینگ لباس برگزار شود، خبر داد. همچنین بر اساس اعلام این قرارگاه، برای عوامل برگزار کننده این مراسم پرونده قضایی تشکیل شد.
به گزارش خبرگزاری هرانا به نقل از آفتاب، قرارگاه کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی دادسرای قم با صدور اطلاعیهای اعلام کرد که مانع از “برگزاری اولین مراسم مدلینگ و فشنشو” در شهر قم شده است.
در این اطلاعیه آمده “واحد رصد قرارگاه دادسرای قم در پی گزارشهای مردمی و تبلیغات گسترده در فضای مجازی از این برنامه آگاه و محل برگزاری آن را پلمب کرد”.
بر اساس این گزارش، برای برگزار کنندگان این برنامه پرونده قضایی تشکیل شده است. لازم به ذکر است که در این گزارش به هویت این افراد اشاره ای نشده است.