جمعی از فعالین مدنی شهرستان مریوان، در اعتراض به کشتار کولبرانی که طی روزهای اخیر در پی تیراندازی نیروهای نظامی در ارتفاعات مرزی استان کردستان جان خود را از دست داده بودند، روز شنبه ۱۲ تیر، در ارتفاعات “تهته” هورامان تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش خبرگزاری هرانا، شهروندان معترض، ضمن کوهپیمایی در ارتفاعات تهته هورامان در حالی که به شکل نمادین، بارهایی را بر پشت خود حمل می کردند، با در دست داشتن پلاکاردهایی، خواهان پایان دادن به کشتار کولبران در ارتفاعات مرزی کردستان شدند.
www.youtube.com/watch?v=cJpI52r498k
با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید.
برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD
وقتی کولبران بی سلاح و بینوا بدون پوشش دفاعی و با زحمت فراوان بدنبال کسب روزی برای فراهم آوردن لقمه نانی و گذران زندگی خانوادهایشان جان خود را سپر بلا قرار میدهند روشن است مزدوران مسلح و بی رحم رژیم آنها را هدف قرار میدهند و و تمامی سرمایه های
اندک آنان را نیز به یغما میبرند!
کولبران به هنگام رفت آمد با توجه به چنین شرایط سخت همواره باید بصورت دسته جمعی و مسلحانه در کوهستانهای کردستان در حال حرکت باشند !