به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 31 مرداد ماه 1400 = 22-08 2021

مسعود به طالبان در باره ورود به "پنجشیر" هشدار داد

احمد مسعود فرزند رهبر فقید افغانستان احمد شاه مسعود به طالبان نسبت به ورود به ولایت پنجشیر هشدار داد و گفت از حمایت نیرو‌های دولت سابق و اهالی پنجشیر برخوردار است و اگر وارد پنجشیر شوند مبارزه خواهیم کرد.

به گزارش ایسنا، احمد مسعود در گفت‌وگویی تلویزیونی گفت: ما تعدادی از نیرو‌های دولتی و نیز هزاران تن از اهالی ولایت پنجشیر و نیرو‌هایی از تخار، قندوز و کابل را داریم، این نیرو‌ها از نژاد‌های مختلف هستند و طالبان در صورتی که رویکرد کنونی را ادامه دهند خیلی دوام نخواهند آورد.

او اشاره کرد: اگر طالبان حمله به پنجشیر را متوقف کند راهی بهتر را برای آینده خواهیم یافت. اگر وارد پنجشیر شوند مبارزه خواهیم کرد و تلاش می‌کنیم مقاومت را گسترش دهیم.

احمد مسعود ادامه داد: ما آخرین خطوط دفاع از افغانستان هستیم و می‌خواهیم این جنگ را پایان دهیم و مذاکره کنیم. اما طالبان به میانجی‌گری گوش نمی‌کند.

احمد مسعود درباره راه حل سیاسی بحران این کشور بر آمادگی خود برای مذاکره برای حل معضل تاکید کرد و گفت: هیچ‌کس با ایده مذاکره در پنجشیر مخالف نیست. ما مشکلی با حضور طالبان در دولت یا دولت فراگیر نداریم.

مسعود درباره تماس با روس‌ها و گروه‌های بین‌المللی گفت، از این کشور‌ها می‌خواهیم در افغانستان برای ماموریت مبارزه با مهاجرت و تهدید تروریستی مداخله کنند. ما خواهان فشار سیاسی و کمک‌های انسانی هستیم تا طالبان درک کنند، رویکرد ما این است که باید دولت فراگیر تشکیل شود.



اردلان August 23, 2021 07:33 AM

از هم اینک به بعد باید گفت با وجود گربه سیاهی به نام دره پنجشیر طالبانیان یک شب آرام نخواهند داشت!
چراکه دود از کنده بلند خواهد شد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: