به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 2 شهریور ماه 1400 = 24-08 2021

ماجرای خوردن یا کشتن مرتدان و تکذیب حجت الاسلام

شهرام صداقت ـ تهران
بنیاد میراث پاسارگاد

تکذیب حجت الاسلام نبویان، و ماجرای خوردن یا کشتن مرتدان

اخیرا در نشریه ای به نام «فارسی نیوز» که عنوان قلابی «خبرگزاری فارس» را هم دارد گفته هایی منتشر شده از سوی حجت الاسلام محمود نبویان، درباره مرتد و مجازات او در اسلام ؛ با عنوان: «آدمخواری اگر در راه ولایت باشد در حکم هفتاد سال عبادت است. اسلام احکام آدمخواری را معلوم کرده است»

در سایت دیگری به نام «آفتابکاران» نیز از قول ایشان آمده که:

«بایدکسانی را که به اصل ولایت فقیه اعتقادی ندارند اعدام کرد و گوشت و استخوان مخالفان آیت الله خامنه ای را خورد».

جناب حجت الاسلام در نشریه رسمی و دولتی رسا، ضمن اعتراض به تغییر دادن گفته های ایشان از سوی«جریانات معاند» می گوید: « اخیرا فایلی از سخنرانی بنده منتشر شده مبنی بر اینکه «اگر کسی ولایت فقیه را قبول نداشته باشد مرتد است»، بنده در آن سخنرانی چنین مطلبی بیان نکردم و آنچه گفتم این است «اگر کسی ولایت فقیه را قبول نداشته باشد با توجه به لوازم صحبتش، مرتد خواهد بود.....توجه به لوازم صحبت این است که اگر به این شخص گفته شود که امام زمان(عج) ولی فقیه را ولایت داده است بگوید که امام زمان(عج) را قبول ندارم و اگر گفتیم پیامبر ولایت داده و ولی فقیه را نصب کرده است و آن شخص بگوید که پیامبر را هم قبول ندارد. اگر قبول نداشتن ولایت فقیه منجر به نفی ائمه طاهرین(ع) و انکار پیامبر اسلام(ص) شود اینجا فقها می گویند که ارتداد می آورد، بنابراین بنده به صورت کلی نگفتم که هر کس قبول ندارد مرتد است».

حجت الاسلام بدون اشاره ای به آدمخواری و یا نوع کشتن مرتدها می گوید که اولا این سخنان مربوط به 10 سال پیش است و نه حالا. و بعد هم این سخنان امام خمینی است و نه من. و این گونه توضیح می دهد که: «در جلد 14 صفحه 376 آمده که حضرت امام در جمع نمایندگان مجلس در سال 60 فرمودند «تا گفته می‌شود «مکتبی»، آقایان مسخره می‌کنند «مکتبی» یعنی اسلامی. آن که مکتبی را مسخره می‌کند اسلام را مسخره می‌کند. اگر متعمّد باشد، مرتد فطری است، و زنش برایش حرام است، مالش هم باید به ورثه داده بشود، خودش هم باید مقتول باشد».



شهنام August 24, 2021 08:28 AM

آدمخواری در فرقه ی شیعه نه تنها حلال بلکه عبادت است شاه عباس صفوی در دربار خود جلادانی به نام چگین(کسانی که گوشت خام میخورند) داشت کار آنها این بود که محکومان را به امر شاه زنده زنده میخوردند یعنی چگین ها بر سر محکوم ریخته و با دندان تکه ای از بدن او را زنده زنده کنده ومیخوردند به روایت مولف روضه الصفویه، مورخ رسمی دربار صفوی ، آن فرقه آلت سیاست و غضب حکومت بودند که گناهکاران واجب التغدیر را از یکدیگر ربوده و انف(بینی) و اذن ( گوش) ایشان را به دندان قطع نموده و بلع می فرمودند و همچنین بقیهء اعضای بدن ایشان را به دندان افصال داده (یعنی می کندند) و می خوردند (زندگانی شاه عباس اول تالیف نصرالله فلسفی، جلد دوم، صفحه ۱۲۵) این هم از تاریخ پر افتخار صفویان و شیعه گری

گزارش یا اعتراض به این نظر


ایران فردا August 24, 2021 03:45 PM

هموطنان ،‌‌ اگر ملت ایران کمترین شکی داشت , حال برای ملت ما محقق است که این یک فرقه کودک کش و انسان کش و ادم خوار تبهکار است

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: