به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

پنجشنبه، 18 شهریور ماه 1400 = 09-09 2021

اطلاعیه؛ ۱۰ میلیون دلار برای دستگیری وزیر طالبانی

در پی معرفی اعضای کابینه دولت افغانستان توسط مقامات طالبان، پلیس فدرال آمریکا جایزه تعیین شده برای دستگیری سراج‌الدین حقانی، فرد تعیین شده برای سمت وزارت کشور را دوبرابر کرد.

به گزارش یورونیوز، اف بی‌ آی پیش‌تر به دلیل نقش سراج‌الدین حقانی در عملیات تروریستی برای هرگونه اطلاعاتی که منجر به دستگیری و بازداشت وی شود پنج میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

این جایزه پس از آنکه نام رهبر شبکه حقانی در فهرست اعضای دولت طالبان قرار گرفت دو برابر شد و به ۱۰ میلیون دلار افزایش پیدا کرد.

در وب‌سایت پلیس فدرال آمریکا بیانیه‌ای با این مضمون منتشر و ضمن ارائه عکس و جزئیاتی در خصوص مشخصات فردی و هویتی سراج‌الدین حقانی درخواست شده که هر گونه اطلاعات مربوط به فرد یاد شده در اختیار دفاتر محلی اف بی آی و یا نزدیک‌ترین سفارتخانه یا کنسولگری آمریکا در کشورهای مختلف قرار گیرد.

بر اساس این اطلاعیه سراج‌الدین حقانی در حمله ژانویه ۲۰۰۸ به هتلی در کابل که منجر به کشته شدن شش نفر از جمله یک شهروند آمریکایی شد نقش داشته و تحت پیگرد قضایی آمریکا است.

اف بی آی همچنین مدعی شده که رهبر شبکه حقانی در بسیاری از حملات فرامرزی علیه منابع آمریکا و نیروهای ائتلاف در افغانستان به عنوان هماهنگ کننده مشارکت داشته است.

دست داشتن سراج‌الدین حقانی در طراحی سوءقصد علیه حامد کرزای، رئیس جمهوری پیشین افغانستان در سال ۲۰۰۸ نیز از جمله مواردی که است که پلیس فدرال آمریکا در اطلاعیه خود به آن اشاره است.

اف بی آی پیش‌تر برای ارائه هرگونه اطلاعاتی که زمینه دستگیری و بازداشت سراج‌الدین حقانی را فراهم کند ۵ میلیون دلار جایزه تعیین کرده بود.

سراج‌الدین حقانی، فرزند جلال‌الدین حقانی است که از رهبران شناخته شده نیروهای مقاومت افغانستان بر ضد اشغال این کشور توسط شوروی سابق قلمداد می‌شود.

وی پس ازهسته‌ای از نیروهای تندرو به نام شبکه حقانی در دهه نود میلادی به صفوف نیروهای طالبان پیوست و با این گروه شبه‌نظامی و اسلامگرا متحد شد.

به گفته مدیر نهاد اطلاعات ملی در ایالات متحده، جلال‌الدین حقانی همچنین یکی از نزدیکان و همکاران اسامه بن لادن، رهبر پیشین گروه القاعده بود.



اردلان September 9, 2021 08:17 AM

اف بی آی میبایست ابتدا آیت الله بایدن را دستگیر و زندانی میکرد نه آنکه به یک آدمکش دون پا اکتفا میکرد!
کاملا روشن شده که تعین جایزه برای این وزیر طالبانی از سوی پلیس آمریکا به عوامفریبی بیشتر شباهت دارد تا واقعیت!

گزارش یا اعتراض به این نظر


بابک خرمدین September 9, 2021 08:57 AM

گویا یک عده وظیفه دارند که به پرزیدنت بایدن که آمریکاه را از ویتنام دیگر بیرون آورد بیخودی فحش بدهند در صورتیکه ریشه بدبختی ها از 1400 سال پیش است

گزارش یا اعتراض به این نظر


حیران September 9, 2021 09:06 AM

خیلی خندیدیم به ویژه ان قسمت که نوشته : ضمن ارائه عکس و جزئیاتی در خصوص مشخصات فردی و هویتی سراج‌الدین حقانی درخواست شده که هر گونه اطلاعات مربوط به فرد یاد شده در اختیار دفاتر محلی اف بی آی و یا نزدیک‌ترین سفارتخانه یا کنسولگری آمریکا در کشورهای مختلف قرار گیرد
بسیار خندیدیم و اما اطللاعات من برای اف بی ای : ایشان در دفتر وزارت کشور افغانستان نشسته و احتمالا با جو بایدن خواب آلود و کاملا هریس هر روز گپ میزنه

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: