در پیامی به مناسبت سالگرد یازده سپتامبر، ترامپ، بایدن را بی کفایت و ابله خواند
به گزارش خبرگزاری فرانسه، دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا در بیستمین سالگرد حملات یازدهم سپتامبر، جانشین خود جو بایدن را به بی کفایتی در مدیریت مسئله افغانستان متهم کرد.
ترامپ در پیامی ویدئویی که به مناسبت بیستمین سالگرد حملات یازدهم سپتامبر ضبط شده بود، ضمن تجلیل از تلاش آتش نشانان، مامورا پلیس و نیروهای امدادگر در یازدهم سپتامبر سال ۲۰۰۱، از اقدامات جانشین خود در کاخ سفید و نحوه پایان دادن به طولانیترین جنگ آمریکا به شدت انتقاد کرد.
ترامپ تاکید کرد: بسیار غم انگیز است که جنگ ما بر ضد کسانی که به کشورمان آسیب زدند، هفته گذشته به این شکل پایان یافت. با این کار رهبر کشور ما خود را فردی ابله معرفی کرد. ما به راحتی نخواهیم توانست از مخمصهای که بی کفایتی بایدن به وجود آورد، رهایی یابیم.
ترامپ در پیام خود تاکید کرد: جو بایدن و دولت بی کفایتش به راحتی تسلیم شدند.
فیلم زیر: حضور ترامپ امروز در جمع افسران پلیس در نیویورک
www.youtube.com/watch?v=CyC2hwM5gwo
با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید.
برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD
اتفاقا خیلی هم خوب انتقاد میکنه ،از کسی( جو خوابالو) که با تصمیم احمقانه و ابلهانه خودش باعث میشه کشوری به دست تروریستها بیوفته مگه میشه مودبانه انتقاد کرد