به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 11 مهر ماه 1400 = 03-10 2021

تنگه تایوان؛ انفعال بایدن و گستاخی روزافزون چینی‌ها

تایوان می‌گوید که ۳۹ هواپیمای جنگی چین، روز شنبه به منطقه پدافند هوایی‌اش وارد شده و این بزرگترین عملیاتی بوده که تا به امروز چین علیه تایوان انجام داده است.

به گفته وزارت دفاع تایوان، هواپیماهای چینی در مقطع زمانی در طول روز و عصر وارد این منطقه شده‌اند.

روز جمعه نیز ۳۸ هواپیما از جمله یک بمب‌افکن با قابلیت حمل سلاح هسته‌ای عملیات مشابهی را انجام داده بودند.

چین معتقد است که جمهوری تایوان یکی از استان‌های جدا شده از این کشور است اما تایوان خود را یک دولت و کشور مستقل می‌داند.

نخست وزیر تایوان روز شنبه به خبرنگاران گفت: "چین با این تجاوز نظامی، صلح و ثبات منطقه را خدشه‌دار کرده است".

دولت چین تاکنون در خصوص این مسئله هیچ اظهار نظری نکرده اما در گذشته گفته بود که چنین پروازهایی را برای محافظت از حق حاکمیت خودش و اعلام مخالفت با "همکاری" تایوان و ایالات متحده انجام می‌دهد.

وزارت دفاع تایوان اعلام کرده که ۲۰ فروند هواپیمای چینی روز شنبه و ۱۹ فروند دیگر نیز عصر همان روز وارد منطقه پدافند هوایی‌اش شده‌اند.

به گفته وزارت دفاع تایوان، هواپیماهای چینی در نزدیکی جزیره پراتاس پرواز کرده بودند.

منطقه پدافند هوایی که تایوان به آن اشاره می‌کند، منطقه‌ای خارج از قلمرو این کشور و حریم هوایی ملی آن است، اما با این حال تایوان ورود هواپیماهای خارجی به آن را براساس امنیت ملی خودش شناسایی، نظارت و کنترل می‌کند.

این منطقه را تایوان جزو حریم هوایی کشورش در نظر گرفته اما از نظر فنی جزو هوای بین‌المللی به حساب می‌آید.

حادثه مشابهی هم روز جمعه با پرواز هواپیماهای چینی بر فراز آب‌های بین تایوان و فیلیپین رخ داد.

تایوان روز جمعه و در واکنش به عملیات نیروی هوایی چین، جت‌های جنگی خود را به پرواز در آورد و سیستم های موشکی‌اش را در منطقه مستقر کرد.

پکن بارها در گذشته اقدام به انجام چنین عملیات‌هایی برای نشان دادن نارضایتی خود از رفتار تایوان داشته است.

به گزارش بی بی سی، چین و تایوان پس از پایان جنگ‌های داخلی چین، در سال ۱۹۴۹ دارای دولت‌های جداگانه هستند. پکن برای مدت طولانی تلاش کرده تا فعالیت‌های بین‌المللی تایوان را محدود کند و هر دو برای نفوذ در منطقه اقیانوس آرام با هم رقابت می‌کنند.

در سال‌های اخیر تنش به دو کشور افزایش یافته و چین هم گفته است که امکان استفاده از گزینه نظامی برای بازپس گیری این جزیره وجود دارد.



حقیقتگو October 3, 2021 06:08 PM

چرا تهدید کردن تایوان توسط چین به چنین مرحله ای رسیده است و چرا تا قبل ازخروج امریکائی ازافغانستان وحتی دردوران ترامپ به این شدت بهرانی نبوده است ؟ بله بایدن توکه بلدی که کشورافغانستان را مشتی تبون پوش طالبان شبه حیوان دربست تقدیم کنی پس ما چینی ها هم که ابرقدرت هستیم ازطالبان ها کمترنیستم لطف کن تایوان راهم ما تقدیم کن ! انفعال شدنت مصرف داخلی امریکا دارد و برای ما چینی ها پشه ای ارزش ندارد بله این چین است که یکی ازضمانت کننده گان برجام با حکومت آخوندی بوده است و درمذاکرات وین هم شرکت دارد! ناخدای کشتی عظیم تیتانیک درزمانی که می بایست به اخطارها کوهای یخی توجه میکرد وسکان کشتی را دردست می گرفت به خواب رفته بودوکشتی و سرنشیانش غرق شدندو حالا ناخدای ابرقدرت امریکا بایدن هم همین روش را انتخاب کرده است کوهای یخی هم چین و روسیه هستند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: