به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 12 مهر ماه 1400 = 04-10 2021

واکنش آلمان به گدایی میلیاردی جمهوری اسلامی از بایدن

وزارت خارجه آلمان امروز گفت: رژیم ایران نمی تواند برای از سرگیری مذاکرات برجام شرط تعیین کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، وزارت خارجه آلمان امروز دوشنبه اعلام کرد که این کشور درخواست تهران از واشنگتن برای آزادسازی دارایی های مسدود شده خود را به عنوان شرط از سرگیری مذاکرات هسته ای، رد می کند.

سخنگوی وزارت خارجه آلمان در همین رابطه گفت: رژیم ایران نمی تواند هیچ شرط دیگری را برای از سرگیری مذاکرات تعیین کند.

عبداللهیان وزیر خارجه رئیسی پیش تر گفته بود: دولت جدید جمهوری اسلامی بر سر میز مذاکره‌ای نمی‌آید تا بخواهد صرفا با طرف‌ها قهوه بنوشد.

وی اضافه کرده بود: در زمانی که در سازمان ملل بودم آمریکایی ها تلاش کردند کانال هایی را باز کنند و به شکلی با من تماس بگیرند و پیام هایی را منتقل کنند. به یکی از کسانی که حامل پیام بود گفتم اگر آمریکایی ها نیت واقعی دارند بخشی از اموال ما مثلا ۱۰ میلیارد دلار از موجودی ما را در بانک های خارج از کشور آزاد کنند؛ یک حرکتی باید انجام دهند که ما بتوانیم بگوییم «جو بایدن» با «ترامپ» تفاوت دارد.



Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: