به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

آدينه، 5 آذر ماه 1400 = 26-11 2021

برجام؛ آیا خامنه‌ای می‌تواند جان سالم به در ببرد؟+فیلم

نماینده آمریکا در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، رژیم ایران را به تشکیل جلسه اضطراری تهدید کرد و گفت: اگر تهران فورا عدم همکاریش با آژانس را متوقف نکند، شورای حکام راهی به جز تشکیل جلسه اضطراری و تصمیم‌گیری درباره این بحران نخواهد داشت.

تصمیم‌گیری می تواند تصویب قطعنامه ای جدید باشد که راه را برای ارجاع پرونده به شورای امنیت سازمان ملل باز می کند.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس اتمی سازمان ملل روز چهارشنبه پس از بازگشت از ایران گفت: علیرغم تلاش هایش در تهران گفتگوها بدون نتیجه به پایان رسیده است.

از سوی دیگر سخنگوی سازمان انرژی اتمی جمهوری اسلامی در واکنش به تهدید آمریکا گفت که در مرکز تولید قطعات سانتریفیوژ تسای کرج «مواد هسته‌ای وجود ندارد» و به همین خاطر به آژانس اجازه دسترسی به آن داده نمی‌شود٬ چراکه «مشمول قوانین پادمانی نمی‌شود.»

کمالوندی، پنج‌شنبه‌ شب در گفت‌وگو با «شبکه خبر» گفت: «در کرج سانتریفیوژ تولید می‌شود و با افتخار اعلام می‌کنیم که سانتریفوژ‌های پیشرفته با ظرفیت بالا می‌سازیم و برای این کار هم نیازی نیست تا از نهادی اجازه بگیریم.»

وی در ادامه ادعا کرد: در مذاکره با مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در تهران با توجه به کمبود وقت نتوانستیم همه مسائل را به انتها برسانیم و جمع‌بندی نهایی داشته باشیم!

فیلم زیر: بمب اتم، راه نجات یا طناب دار





www.youtube.com/watch?v=n0pRnjYVSUE

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



خسرو November 26, 2021 10:55 AM

آیا ما ملت ایران خجالت نمیکشیم که یک آخوند بیسواد و روانی بر ما حکومت میکند ؟ اگر جواب مثبت است پس اوردنگی ما کجاست ؟

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: