به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 21 آذر ماه 1400 = 12-12 2021

سفر تاریخی نخست وزیر اسرائیل به امارات؛ نگرانی...

رسانه های حکومتی در ایران امروز با نگرانی به خبر برخی رسانه های اسرائیلی مبنی بر سفر نخست وزیر این کشور به امارات متحده عربی واکنش نشان دادند.

در همین حال شبکه بی بی سی گزارش داد: نفتالی بنت، نخست وزیر اسرائیل در سفری تاریخی امروز (یکشنبه ۱۲ دسامبر/۲۱ آذر) به امارات متحده عربی می‌رود. این اولین سفر یک نخست وزیر اسرائیل به امارات است.

این سفر در بحبوحه تشدید تنش‌های منطقه‌ای در حالی که قدرت‌های جهان در تلاش برای احیای توافق برجام هستند، انجام می‌شود. اسرائیل و کشورهای عرب حوزه خلیج فارس در مورد فعالیت‌های مخرب جمهوری اسلامی در منطقه نگرانی هایی مشترک دارند.

بسیاری سفر نخست وزیر اسرائیل به امارات را لحظه‌ای مهم برای اسرائیل و جهان عرب توصیف می کنند.

نگرانی‌ مشترک اسرائیل و کشورهای حاشیه خلیج فارس در مورد رفتار مخرب رژیم ایران می‌تواند از عوامل اصلی برقراری روابط باشد.

در اواخر ریاست جمهوری دونالد ترامپ علاوه بر امارات، بحرین نیز با اسرائیل توافق مشابه امضا کرد. همزمان عربستان نیز در همین مسیر گام برمی دارد.




Dariush December 12, 2021 12:22 PM

کاسه داغتر از آش جریان ماست که عربها با اسراییل صلح کرده اند، درحالی خامنه ای هنوز هم برای فلسطین سینه چاک می کند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: