به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 27 آذر ماه 1400 = 18-12 2021

پیام تهدید آمیز مشاور امنیت ملی آمریکا برای خامنه‌ای

همزمان با پایان دور دیگری از مذاکرات اتمی میان رژیم ایران و قدرت های جهانی، که بدون حصول توافق خاتمه یافته، مشاور امنیت ملی کاخ سفید در نشست شورای روابط خارجی گفته است که آمریکا مستقیما به حکومت ایران پیام داده که در صورت ادامه رفتارش در برنامه اتمی و خودداری از بازگشت به توافق اتمی برجام چه روی خواهد داد.

به گزارش بی بی سی، جک سولیوان در پاسخ به این سئوال که آیا رژیم ایران می‌داند که صبر آمریکا چه حدی دارد گفته است: "ما هم ازطریق متحدان اروپایی و هم مستقیما با ایران نگاه و نگرانیمان را درباره ادامه فعالیت های تهران در پیشبرد برنامه هسته ای این کشور مطرح کرده ایم. من در اینجا بیشتر از این نمی خواهم علنا عیان کنم که این پیام ها دقیقا چه بوده و معتقدم که ایران متوجه این موضوع هست".

پیش از این مقام های سیاسی و نظامی دولت جو بایدن گفته بودند که هیچ گزینه ای در برابر رژیم ایران حذف نشده و از جمله گزینه نظامی، هم همچنان روی میز قرار دارد.

مشاور امنیت ملی آمریکا در عین حال تاکید کرد که هنوز هیچ راه مشخصی برای بازگشت به توافق برجام پیدا نشده و این یعنی مذاکرات وین خوب پیش نمی‌رود.

این مقام آمریکایی در ادامه گفت: "آنچه خوب پیش می‌رود اتحاد میان ما و متحدان اروپاییمان، و همراهی و همسویی بیشتر ما و روسیه و چین و نیز افزایش درک این نکته از سوی رژیم ایران است که باید با رویکردی سازنده پای میز حاضر شود و صبر ما به هیچ وجه ابدی نیست.




alireza December 18, 2021 02:35 PM

همه با هم دستشان در یک کاسه است ملت ایران و کشورهای عربی از جمله عربستان سرکارهستند بیچاره مردم ایران

گزارش یا اعتراض به این نظر


اردلان December 18, 2021 07:02 PM

این ادا اصولها و ناز و عشوهای تهوه آور طرفین در این بازی
کثیف، برجام بیشتر عوامفریبانه بوده تا واقعیت!
آنچه که برای ما کاملا روشن شده آنست که کشورهای 1+5 به اتفاق نوکران خود، جمهوری عسلامی در آخرین لحظه و در عین ناباوری همگان اعلان توافق با یکدیگر خواهند گرد و درست مانند دوره های پیشین این داستان مسخره همگی با دهن کجی به مردم ایران جشن آشتی کنان نیز براه خواهند انداخت!
اما تمامی هزینه های برجام را از جیب مردم اسیر و تازه فقیر شده ایران پرداخت خواهند کرد!

گزارش یا اعتراض به این نظر


moosh ak December 19, 2021 01:27 AM

خداوکیلی در روابط غربیها نسبت به ج ا یک رودربایستی غریبی حاکمه چرا که به هیچ وجه شاهد لحن و درپی اش فعل محکمتری که در برابر صدام و قذافی و میلوسویچ و بن لادن و داشتند نیستیم براستی این همه ملایمت و روی دربایستی و خجالت در برابر آخوندها از چه روی و برای چیست؟ یعنی غرب واقعا از این رژیم ورشکسته حساب می برد یا پشت پرده قصه پر رمز و راز دیگری در جریان است؟!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: