به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 20 دی ماه 1400 = 10-01 2022

آستانه تحمل مردم شکننده شده و در مرز انفجار هستند

یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم، ازجمله منتقدانی است که به تحقق وعده‌های مسئولان قوه مجریه، خوش‌بین نیست و تأکید دارد: دولت، شعار حمایت از مردم و سفره‌های مردم و معیشت مردم و فقرزدایی می‌دهد اما بودجه تقدیمی او عین فقر­زایی است تا فقر­زدایی.

به گزارش خبرآنلاین، ابراهیم نکو می گوید: مرور محورهای لایحه نشان می‌دهد، دولت، برخلاف شعارهایش، دنبال انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد کشور و درمان مشکلات دیرپا نیست بلکه جبران کسر بودجه سال آینده را به هر قیمتی هدف‌گذاری کرده است.

به گفته این نماینده ادوار مجلس، اولویت حل مشکلات تأمین مالی دولت چنان بالاست که به منافع مردم و وضعیت دشوار فعلی آنان، توجه چندانی نشده و در واقع، برخی پیشنهادهای لایحه ، هرجند،بخشی از کسری بودجه کلان دولت را برطرف می کنداما فشار زیادی به معیشت و کسب و کار مردم وارد خواهد کرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس نهم افزود: فشارهای اقتصادی و روحی و روانی به افراد و جامعه ما در شرایط بسیار وخیمی قرار دارد، آستانه تحمل مردم شکننده شده و در مرز انفجار هستند و این تحولی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت و تصمیماتی تورم‌زا و آرامش زدا گرفت و نسبت به عواقب آن، بی‌تفاوت بود.




اردلان January 10, 2022 12:42 PM

اگر با دقت توجه کرده باشیم دست اندرکاران رژیم قادر شده اند وضعیت وخیم اجتماعی کشور را بخوبی رصد کنند و سر بزنگها بصورت سوپاپ اطمینان پتانسیل مردم را تخلیه کنند یعنی با کشاندن مردم در خیابانها و سرکوب وحشیانه آنان اینگونه احتمال وقوع قیام سراسری مردمی را بشدت پائین آورند!
اما از سویی مردم خواسته و نا خواسته اینگونه در دام مهلک رژیم قرار گرفته اند!
چراکه تجربه بخوبی به ما آموخته که هر گونه حرکات خود جوش از سوی مردم بدون برنامه و هماهنگی انجام گیرد بطور حتم توسط نیروهای آماده و آموزش دیده تا دندان مسلح رژیم به شدت تمام سرکوب خواهد شد!
اما چنانچه با تشکیل شورای قیام در داخل کشور تمامی اعتراضات مردم پله پله بصورت کاملا هماهنگ شده و با برنامه مدیریت خواهد شد بنحویکه پس طی مدت کوتاهی این شورا خواهد توانست مردم را به دروازه های آزادی برساند!

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: