به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.







خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

یکشنبه، 10 بهمن ماه 1400 = 30-01 2022

فیلم؛ واکنش سردار دزد انتظامی به افشاگری یک خبرنگار

عبدالله عبدی، خبرنگار مستقل در یک توئیت نوشت: بر اساس عکس‌ها و فیلم به دست رسیده مرتضی طلائی، نایب رئیس سابق شورای اسلامی شهر تهران و رئیس پلیس سابق تهران بزرگ که در سال هشتاد و پنج با درجه نظامی سردار سرتیپ دوم پاسدار بازنشسته شده بود اکنون در کاناد اقامت دارد و به زندگی مشغول است.

طلایی مسافرتش به کانادا را تایید کرد

شب گذشته ویدیو و عکس‌هایی در فضای مجازی از سردار مرتضی طلایی، نایب رئیس سابق مجلس شورای اسلامی و رئیس پلیس سابق تهران بزرگ منتشر شد که واکنش‌های بسیار گسترده‌ای در فضای مجازی در این باره صورت گرفت. در این ویدیو مرتضی طلایی در یکی از باشگاه‌های ورزشی کشور کانادا مشغول ورزش کردن است که بیشتر انتقادها از این بابت است که چطور مسئولانی که شعار«ماندن در وطن» می‌دهند خودشان در کانادا زندگی می‌کنند!

طلایی درباره ویدیوی منتشر شده ضمن تایید خبر عبدالله عبدی مبنی بر مسافرت به خبرنگار دیده‌بان ایران گفت: مگر مسئله شخصی افراد باید در فضای رسانه‌ای به آن پرداخته شود؟ چرا باید در فضای رسانه من بیایم بگویم که به فلان سفر رفتم یا نرفتم؟ اصلا من صد تا سفر رفتم باید پاسخگو باشم؟ من دارم زندگی خودم را می‌کنم؛ شما باید جواب بدهید که زندگی شخصی افراد به چه کسی مربوط است؟




www.youtube.com/watch?v=EnZLyLRfTg4

با استفاده از لینک زیر می توانید ویدیوی مزبور را دانلود کرده و به اشتراک بگذارید. برای دانلود این ویدیو از سایت ایران پرس نیوز خارج میشوید.
DOWNLOAD



ایران فردا January 30, 2022 03:56 PM

این سپاهی سرکوبگر خلائی چرا توی آن بهشت برین که رهبر جنایتکارش به وجود آورده زندگی مکند ٬ سئوال اینست که آیا حقوق باز نشستگی اجازه این مسافرت ها را میدهد
اینها همگی دذدان ثروت مردم ایران و سرکوبگران اوباش و ارازلی هستنند که بر قطار عمامه بسر های انسان کش سوار شدنند

گزارش یا اعتراض به این نظر


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
به اشتراک بگذارید: